TV-ohjelmatViihdeTietovisatReseptitHoroskooppiVaihtoautotBlogit

Sanan gewicht käännös saksa-suomi

 • paino
  Ultrakevyiden lentokoneiden moottorit ovat pieniä, niillä on alhainen sakkausnopeus, alle 35 solmua, ja rajallinen paino. Ultraleicht-Flugzeuge haben kleine Motoren, die Überziehgeschwindigkeiten betragen lediglich 35 Knoten, und ihr Gewicht ist begrenzt. Eniten viime viikkoina ja kuukausina on tietysti riidelty paino- ja hintaylärajoista. Am meisten wurde in den letzten Wochen und Monaten natürlich über die Gewichts- und die Preisgrenzen gestritten. Olen sitä mieltä, että Euroopan unionin on pantava suurempi paino keskusteluille. Ich bin der Auffassung, daß die Europäische Union auf die Gespräche mehr Gewicht legen muß.
 • merkitys
  Mielestäni eurooppalaiselle tuotannolle pitää antaa sen ansaitsema merkitys. Meiner Ansicht nach muß der europäischen Produktion das richtige Gewicht beigemessen werden. Olemme muuten vakuuttuneita siitä, että sisämarkkinoiden merkitys voi kasvaa elektronisen kaupankäynnin ansiosta selvästi, ja luonnollisesti sen lisäksikin. Wir sind übrigens überzeugt davon, daß mit dem elektronischen Geschäftsverkehr der Binnenmarkt ganz erheblich an Gewicht gewinnen kann, darüber hinaus natürlich auch. Euroopan painoarvo ja merkitys kansalaisille on havaittava, tunnettava ja tunnustettava. Die Bedeutung und das Gewicht Europas für seine Bürger müssen sichtbar, fühlbar und erkennbar sein.
 • painoarvo
  Berliinin julistuksella on oltava suunnaton poliittinen painoarvo. Die Berliner Erklärung muss enormes politisches Gewicht tragen. Taloudellinen painoarvo muuttuu poliittiseksi vaikutusvallaksi ja itseluottamukseksi. Wirtschaftliches Gewicht wird in politische Schlagkraft und Selbstbewusstsein übersetzt. Arvoisa puhemies, hedelmien ja vihannesten viljelyllä on suuri painoarvo maataloudessa. Herr Präsident! Der Obst- und Gemüseanbau hat innerhalb der Landwirtschaft beträchtliches Gewicht.
 • painovoima
  Painovoiman suuruus riippuu kappaleiden massasta ja niiden massapisteiden välisestä etäisyydestä.
 • vaikutusvalta
  Asia kuuluu Kreikan hallitukselle. Kreikan hallituksen vaikutusvalta ei riittänyt, Euroopan unionin vaikutusvalta on paljon suurempi. Die griechische Regierung hat es mit ihrem eigenen Gewicht nicht geschafft, die Europäische Union aber hat ein weitaus größeres Gewicht und kann erfolgreich sein. Euroopan unionin vaikutusvalta näissä järjestöissä on paljon suurempi kuin sen käytettävissä olevan äänimäärän perusteella voitaisiin päätellä. Bei Organisationen dieser Art ist das Gewicht der Gemeinschaft viel größer als die Anzahl der von uns vertretenen Stimmen. Välimeren alueella on runsaasti kulttuurin ja historian kerrostumia, ja sen nykyinen poliittinen ja taloudellinen vaikutusvalta on erityisen tärkeää. Die Mittelmeerregion mit ihrem reichen vielfältigen kulturellen und historischen Erbe sowie ihrem heutigen politischen und wirtschaftlichen Gewicht spielt eine besonders wichtige Rolle.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja