BlogitHoroskooppiJääkiekon MMVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatViihdeReseptit

Sanan hervorragend käännös saksa-suomi

 • erinomainenHän on siis aivan erinomainen mies. Er ist also ein ganz hervorragender Mann. Tämä oli erinomainen saavutus. Es war eine hervorragende Leistung. Tämä on erinomainen ensimmäinen siirto. Das ist ein hervorragendes erstes Paket.
 • arvostettuArvostettu kollegani, professori Tim Congdon on kirjoittanut tästä pamfletin. Mein hervorragender Kollege, Professor Tim Congdon, hat dazu eine Flugschrift verfasst.
 • esiinpistävä
 • esimerkillinenesimerkilliset käytöstavat
 • häikäisevä
 • hienoMinun päätelmäni on, että tämä on hieno ehdotus. Kurzum, ich finde, der Richtlinienvorschlag ist hervorragend. Hieno ajatus, jonka avulla levitetään eurooppalaista ajatusta. Das ist eine hervorragende Idee, bei der der europäische Gedanke verbreitet wird. Hieno vuosikertomus perustuu vilpittömään, vakaaseen työhön. Es ist ein hervorragender Bericht und das Ergebnis harter, solider Arbeit.
 • huomattavaKirjailijan merkitys tyylinsä kehittäjänä oli huomattavaKirjailijan huomattavimmat teokset ovat...Tilillänne on tapahtunut huoattava ylitys.
 • loistavaKuulemisenne oli todella loistava. Ihre Anhörung ist wirklich hervorragend verlaufen. Uskon, että se olisi loistava koeprojekti. Ich glaube, das wäre ein hervorragendes Pilotprojekt. Tämä on loistava esimerkki yhteistyöstä. Das ist ein hervorragendes Beispiel für Zusammenarbeit.
 • merkittäväTämä on merkittävä mahdollinen palkkio. Das ist ein hervorragender potenzieller Gewinn. Parlamentilla on tässä asiassa aidosti merkittävä asema ja se on ottanut sen täysin omakseen. Das Parlament besitzt hier wirklich eine wichtige Rolle und erfüllt sie hervorragend. Riittää, kun mainitaan sen merkittävä työpanos pk-yritysten erityisohjelman täytäntöönpanossa vuosina 2001 ja 2002. Als Beispiel sei hier nur auf die hervorragende Arbeit bei der Umsetzung des Sonderprogramms für kleine und mittlere Unternehmen in den Jahren 2001 und 2002 verwiesen.
 • poikkeuksellinenFerreiran poikkeuksellinen mietintö sisältää monia arvokkaita uudelleentarkastelua koskevia ehdotuksia, joissa korostetaan erityisesti kestävän kehityksen ympäristönäkökohtia. Der hervorragende Bericht Ferreira enthält zahlreiche wertvolle Vorschläge für die Revision, wobei er besonderen Nachdruck auf die Umweltaspekte der nachhaltigen Entwicklung legt.
 • silmäänpistävä
 • suurenmoinenEnsiksikin virasto on suurenmoinen esimerkki toissijaisuudesta. Erstens stellt die Agentur ein hervorragendes Beispiel für Subsidiarität dar. Olen vilpittömästi sitä mieltä, että hän on loistava parlamentaarikko ja suurenmoinen asianajaja. Ich glaube einfach, daß er ein großer Parlamentarier und ein hervorragender Jurist ist. Internet on suurenmoinen väline kaikille yrityksille ja kaikille yksilöille, jotka haluavat tulla tunnetuiksi, väline, jota on syytä kehittää eikä sensuroida. Das Internet ist ein hervorragendes Medium für Unternehmen und Einzelpersonen, die bekannt werden möchten, ein Medium, das weiterentwickelt, nicht aber zensiert werden sollte.
 • tunnettu

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja