HoroskooppiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitViihdeTietovisat

Sanan heute käännös saksa-suomi

 • tänään
  Toimikaamme toimielimenä tänään. Wir sind die Institution von heute. Äänestys toimitetaan tänään 24. lokakuuta 2007. Die Abstimmung findet heute statt. Tapasin tänään syyrialaisen toisinajattelijan. Heute habe ich einen syrischen Regimekritiker getroffen.
 • nykyään
  Nykyään he ovat tyytyväisiä, että ovat eläkeliiton jäseniä. Heute sind diese Menschen zufrieden. Nykyään talousarviomme on ylijäämäinen. Heute haben wir einen Haushaltsüberschuss. Eurooppa on nykyään sosiaalinen hanke. Europa ist heute ein soziales Projekt.
 • tämä päivä
  Arvoisa puhemies, tämä päivä on toivon päivä. Herr Präsident, heute ist ein Tag der Hoffnung. Tämä päivä on pyhitetty säädyllisyydelle ja inhimillisyydelle. Heute geht es um Anstand und Menschlichkeit. Tältä osin valinnanvaraa ei kuitenkaan ole, sillä tämä päivä on ainoa mahdollinen. Wir haben aber keine Wahl: Es kommt nur heute in Frage.
 • kuluva päivä
 • nykyaikana
  Nykyaikana me emme mitenkään voi hyväksyä tätä. Das können wir heute auf keinen Fall mehr akzeptieren. Kylmäkuljetukset ja pakastevaunut ovat olemassa nykyaikana, vuonna 1997. Es gibt heute, 1997, Kühltransporte und Tiefkühlwagen. Kukaan meistä ei kai halua enää nykyaikana matkustaa hevosilla ja kärryillä. Keiner von uns will heute noch mit der Pferdekutsche reisen.
 • nykyisin
  Mutta nykyisin tiedämme, ettei näin ole. Aber wir wissen heute, daß sie das nicht ist. Nykyisin nämä sanat on tehty naurettaviksi. Heute macht man sich darüber lustig. Nykyisin tähän ei ole mielestämme enää tarvetta. Heute halten wir das nicht mehr für erforderlich.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja