HoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeReseptitTietovisatBlogit

Sanan interessant käännös saksa-suomi

  • mielenkiintoinenTämä näkökulma on mielenkiintoinen. Dieser Blickwinkel ist interessant. Näitä koskeva keskustelu on mielenkiintoinen. Eine Debatte über sie ist interessant. Se on toinen mielenkiintoinen tarina. Dies ist eine weitere interessante Frage.
  • kiinnostavaToteamus on mielestäni äärimmäisen kiinnostava. Das finde ich unerhört interessant. Se oli mielestäni erittäin kiinnostava. Er ist meiner Meinung nach sehr interessant. Tämä uusi tavoite on kuitenkin erityisen kiinnostava. Doch diesen neuen Weg finde ich besonders interessant.
  • kiintoisaMielestäni se on varsin kiintoisa ja oikea näkemys. Ich finde das äußerst interessant und richtig. Uskon, että tämä olisi kiintoisa suunta myös muissa vastaavissa tapauksissa. Ich glaube, daß das auch für ähnliche Fälle ein sehr interessanter Weg ist. Tällainen luettelo olisi kiintoisa tietolähde terroristeille. Eine solche Liste wäre eine interessante Informationsquelle für Terroristen.
  • kiehtovaKuuba on varmasti kiehtova ja mielenkiintoinen maa. Ich bin mir sicher, dass Kuba ein faszinierendes und interessantes Land ist. Olen myös sitä mieltä, että WHO:n ottaminen mukaan on kiehtova ajatus. Ich bin ferner der Meinung, dass die Verbindung zur WHO sehr interessant ist.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja