BlogitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeReseptitTietovisat

Sanan irgendwo käännös saksa-suomi

  • jossakinKeskitie on jossakin niiden välissä. Der Mittelweg liegt irgendwo dazwischen. Tämä laite sijaitsee jossakin päin Milanoa tai Etelä-Italiaa. Dieser Apparat befindet sich irgendwo in Mailand oder in Süditalien. EU ei ole jossakin, vaan me kaikki olemme Euroopassa. Die EU ist nicht irgendwo, sondern wir alle sind Europa.
  • jossainJossain on kuitenkin oltava raja. Irgendwo muß jedoch eine Grenze gezogen werden. Jossain on selvästikin tehty vakava arviointivirhe. Da liegt also mit Sicherheit irgendwo ein grober Einschätzungsfehler vor. Kyse ei siis ollut jostain, mikä vain tapahtui "jossain muualla". Es geht hierbei also nicht etwa um etwas, das sich einfach irgendwo "weit weg" ereignet hätte.
  • missä tahansaSuu- ja sorkkatauti voi helposti uusiutua missä tahansa Euroopassa. Die Krankheit könnte jederzeit irgendwo in Europa erneut ausbrechen. Koputtakaa vain minkä tahansa savimajan ovelle missä tahansa Afrikan osassa ja kertokaa olevanne Euroopan parlamentista. Klopfen Sie an irgendeine Lehmhütte irgendwo in Afrika, und sagen Sie dem, der darin wohnt, dass Sie vom Europäischen Parlament kommen. Jos se esittäisi tällaisia näkemyksiä missä tahansa EU:n jäsenvaltiossa, sen toiminta poliittisena puolueena kiellettäisiin varmasti. Wenn sie diese Ansichten irgendwo in einem EU-Mitgliedstaat vertreten würde, wäre sie als Partei verboten.
  • missäänSitä ei myöskään käytetä missään muualla. Es ist auch keine Lösung, die irgendwo sonst eingesetzt wird. Me olemme siellä paremmin läsnä kuin missään muualla. Wir sind mehr dort als irgendwo anders. Nämä politiikat eivät ole koskaan toimineet missään. Diese Politiken haben niemals irgendwo funktioniert.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja