ReseptitTietovisatVaihtoautotNauris.fiHoroskooppiTV-ohjelmatBlogit

Sanan ja käännös saksa-suomi

 • kyllä
  "Kyllä"-äänemme on vaativa "kyllä"-ääni. Unser Ja ist ein forderndes Ja. Vastaukseni on selvä: kyllä pitää. Meine Antwort lautet klar und deutlich Ja. Kyllä, me tarvitsemme suurempaa avoimuutta. Ja, wir brauchen mehr Transparenz.
 • jaa
  Tämä aihe on varsin kiistanalainen ja tosiasia on, että JAA:n avulla ei ole päästy asiassa sopimukseen. Das ist ein sehr polemisches Thema, und Tatsache ist, dass im Rahmen der JAA keine Einigung zu diesem Punkt möglich war. Olen sopimusta vastaan, mutta mietinnön puolesta, ja siksi olen äänestänyt " jaa" . Ich bin gegen den Vertrag, aber für den Bericht, und deshalb habe ich mit ja gestimmt. JAA (Joint Aviation Authorities), joka on Euroopan yhteinen ilmailuviranomainen, on ottanut tämän huomioon ja hyväksynyt yhteiset vaatimukset, jotka koskevat sekä peruskoulutusta että jatkokoulutusta. JAA, die gemeinsame europäische Luftfahrtbehörde, hat dies berücksichtigt und gemeinsame Forderungen nach Grundausbildung und Weiterbildung genehmigt.
 • joo
  Tässä kohtaa meidän on sanottava selkeästi joko "joo, joo", tai "ei, ei". Hier müssen wir ganz klar sagen: "Ja, ja; Nein, nein". Onks sull heittää pari euroo?Joo, ota siitä!
 • juu
 • jes!
 • jess
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja