TV-ohjelmatBlogitReseptitTietovisatViihdeVaihtoautotHoroskooppi

Sanan jedenfalls käännös saksa-suomi

  • joka tapauksessaNiin minulle on joka tapauksessa kerrottu, arvoisa komissaari. So, Herr Kommissar, bin ich jedenfalls informiert. Tämä on joka tapauksessa oikeudellisesti katsoen jokseenkin merkillistä. Das ist jedenfalls juristisch etwas merkwürdig. Me kannatamme sitä joka tapauksessa. Wir werden das jedenfalls befürworten.
  • ainakaanSe ei ainakaan herätä juurikaan luottamusta. Jedenfalls ist das wenig vertrauenerweckend. Sopimuksen soveltamisaluetta ei ainakaan rajoiteta. Der Anwendungsbereich wird jedenfalls nicht eingeschränkt. Jos tiedätte, niin kertokaa minullekin. Minä en ainakaan tiedä sitä. Übermitteln Sie ihn mir bitte, denn ich kann mir jedenfalls keine derartige Lösung vorstellen.
  • miten vain
  • oli miten oliOli miten oli, tarkistusta ei hyväksytty. Jedenfalls ist der Änderungsantrag nicht angenommen worden. Oli miten oli, Euroopan unioni, YK ja Euroopan parlamentti ovat tunnustaneet Makedonian "entisen Jugoslavian tasavaltana Makedoniana". Die Europäische Union, die UNO und das Parlament haben Mazedonien jedenfalls als die ehemalige jugoslawische Republik Mazedonien anerkannt. Oli miten oli, on selvää, että kielellistä valmistautumista laajentumiseen ei pidä lykätä. Es ist jedenfalls offensichtlich, daß die sprachliche Vorbereitung im Hinblick auf die Erweiterung keinen weiteren Aufschub duldet.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja