TV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotViihdeReseptitHoroskooppiBlogit

Sanan jetzt käännös saksa-suomi

  • nytNyt on aika toimia - meidän on toimittava nyt. Der Zeitpunkt zum Handeln ist jetzt, also müssen wir auch jetzt handeln. Ratkaisu on löydettävä nyt, yhteisvoimin. Wir müssen jetzt gemeinsam reagieren. Nyt sanotte minulle, että elämme nyt vuotta 2010. Sie werden jetzt sagen, wir schreiben doch längst 2010.
  • nykyäänMutta millainen tilanne on nykyään? Aber wie stellt sich die Situation jetzt dar? Nykyään lähes 90 prosenttia köyhistä lapsista käy koulua. Fasst 90 % der armen Kinder gehen jetzt zur Schule. Irlannin käytäntö oli aiemmin avoimempi kuin nykyään. Irland verfolgte früher eine offenere Politik als jetzt.
  • nykyhetkiVaikka yleinen poliittinen tilanne onkin tällä hetkellä hyvin suotuisa, emme saa hiljentää tahtia; päinvastoin meidän on käytettävä nykyhetki hyödyksemme. Auch wenn die politische Großwetterlage im Augenblick durchaus günstig ist, dürfen wir in unseren Anstrengungen jetzt nicht nachlassen, sondern müssen das vorhandene Momentum nutzen.
  • nykyisinNykyisin on ainoastaan yksi kone ja sen kuljettaja. Jetzt macht das eine Maschine mit einem Arbeiter. Tämä on nykyisin muotisana Euroopan unionissa. Das sind jetzt Modewörter in der Europäischen Union. Sanoitteko, että 66 prosenttia tuotannosta tapahtuisi nykyisin laidunkanaloissa? Haben Sie gesagt, dass 66 % der Produktion jetzt von Freilandhühnern stammt?
  • nykyisyys

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja