TietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeReseptitHoroskooppiBlogit

Sanan kennzeichen käännös saksa-suomi

 • tuntomerkki
  Eurooppalaisen maatalouden yksi oleellinen tuntomerkki, jollei peräti ainoa oleellinen tuntomerkki on sen monimuotoisuus, kuten mietinnössä esitetään. Ein wesentliches Kennzeichen, wenn nicht das wesentliche Kennzeichen der europäischen Landwirtschaft ist ihre Multifunktionalität, so wie in dem Bericht ausgeführt. Varkaan tuntomerkit.Pituus, silmien väri, erityiset tuntomerkit.
 • tunnusmerkki
  Meidän on ensinnäkin tunnustettava, että toimiva joukkotiedotus on vapaan yhteiskunnan tunnusmerkki. Zunächst einmal müssen wir anerkennen, dass eine blühende Medienlandschaft Kennzeichen einer freien Gesellschaft ist. Yhden valuutan Euroopan tärkeä tunnusmerkki on se, että se on vain 10 %: n osalta riippuvainen ulkoisesta kaupasta. Ein wichtiges Kennzeichen des Europas der einheitlichen Währung ist, daß es nur zu 10 % vom Außenhandel abhängig ist. Taloudellisiin, poliittisiin ja turvallisuuskohteisiin tehdyt iskut, jotka johtavat suuriin siviilitappioihin, ovat olleet kansainvälisen terrorismin tunnusmerkki. Angriffe auf wirtschaftliche, politische und sicherheitsrelevante Ziele mit großen Opfern unter der Zivilbevölkerung sind das Kennzeichen des internationalen Terrorismus.
 • kilpi
  olla kilvissäPoliisi vei ratsiassa kilvet.Sinisessä kilvessä kultaisella aaltoviivalla uiva hopeinen joutsen ja sen yläpuolella hopeinen lilja
 • kytkin
  jalka kytkimelläSiinä vaiheessa päätin nostaa kytkintä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja