HoroskooppiJääkiekon MMReseptitBlogitViihdeTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan klang käännös saksa-suomi

  • ääniHyvät parlamentin jäsenet, olen miekkailija ja osallistuin olympialaisiin miekkailussa, joten miekkojen kalskeen metallinen ääni on minulle tuttu. Sehr geehrte Damen und Herren, ich bin Fechter; ich war Olympiasieger in dieser Sportart, mir ist der metallische Klang des Aufeinandertreffens der Klingen nicht unbekannt. Mikä tuo ääni oli?Laulajalla on kaunis ääni.
  • sointiTiedämme, että Euroopan unionin sointi ei ole peräisin sooloartistilta vaan orkesterista, ja tämä sama pätee myös Euroopan parlamenttiin. Wir wissen, der Klang Europas ist kein Soloinstrument, sondern ein Orchester, wie auch dieses Parlament. Soinnin olemassa olon perusteella määräytyy konsonanttien soinnillisuus tai soinnittomuus.
  • mainehyvä mainehuono maineAlus ja maine ovat lauseen pääjäseniä.
  • sävyPolitiikka-sanaan liittyy sellainen sävy, että toimintaa ohjataan tiukasti Brysselistä. Das Wort Politik hat so einen Beiklang, als würden die Aktivitäten streng von Brüssel aus gelenkt. Hänen äänessään oli syyttävä sävy.
  • sointiväriPianon ja kitaran tuottamat äänet erotetaan toisistaan sointivärin perusteella.Puhuja tai laulaja tunnistetaan nimenomaan sointiväristä.Tenorilla ja sopraanolla on erilaiset sointivärit.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja