TietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitHoroskooppiViihdeBlogit

Sanan kraft käännös saksa-suomi

 • voima
  Meidän on oltava aktiivinen voima ja päätöksiä tekevä voima. Wir müssen eine proaktive und entschlossene Kraft sein. Väärin käytettynä siitä tulee hajottava voima. Falsch angewandt, wird sie zu einer entzweienden Kraft. Jos haluamme olla johtava voima, meidän on tehtävä se aivan selväksi. Wenn wir eine führende Kraft sein wollen, sollten wir dies absolut deutlich machen.
 • vahvuus
  Lopuksi, arvoisa puhemies, kilpailukyvyn vahvuus ei ole yhtenäisyydessä. Schließlich, Herr Präsident, liegt die Kraft des Wettbewerbs nicht in der Gleichförmigkeit. Kilpailukyvyn vahvuus ei ole yhtenäisyydessä vaan erilaisuudessa. Die Kraft des Wettbewerbs liegt jedoch nicht in der Gleichförmigkeit, sondern in den Unterschieden. Sanoitte äsken, että Euroopan talouden vahvuus on pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. Sie haben gerade gesagt, die Kraft der Wirtschaft Europas kommt aus den kleinen und mittleren Unternehmen.
 • valta
  Se on myös osoitus euroalueen taloudellisesta valta-asemasta kilpailussa muiden maanosien kanssa. Er ist auch der Ausdruck der Wirtschaftskraft der Eurozone im Wettbewerb mit anderen Kontinenten. Meidän mielestämme nämä ihmiset ovat kuitenkin uusi valta maassanne ja voivat tuoda demokratian ja talouden elpymisen Valko-Venäjälle. Wir glauben jedoch, dass sie die neue Kraft des Landes sind und die Demokratie und den wirtschaftlichen Aufschwung für dieses Land herbeiführen können. kirjallinen. - (RO) EU:n valta on lisääntynyt viime vuosina, erityisesti Lissabonin sopimuksen voimaantulon jälkeen. Die Befugnisse der EU wurden in den letzten Jahren erweitert, vor allem durch das Inkrafttreten des Vertrags von Lissabon.
 • energia
  Meidän on löydettävä yhdessä energiaa voittaa tämä väsymys. Wir müssen gemeinsam die Kraft finden, diese Müdigkeit zu besiegen. Tämä on hyvä merkki: maatalous ja energia vieri vieressä, toimivat yhdessä. Ein gutes Zeichen: Landwirtschaft und Energie auf einer Bank mit gemeinsamer Kraft. Esityksessä on energiaa ja potkua.
 • puhti
  Euroopan parlamentin on annettava uutta vauhtia kampanjalle, jolta on loppumassa puhti, ja pidän myönteisenä valiokunta-aloitteista mietintöä, josta äänestämme tänään. Das Europäische Parlament muss einer an Kraft verlierenden Kampagne wieder neuen Schwung verleihen, und ich begrüße den Initiativbericht, über den wir heute abstimmen.
 • vaikutusvalta
  Lissabonin sopimuksen tultua voimaan Euroopan parlamentin vaikutusvalta ja osallistuminen näihin asioihin lisääntyy. Nachdem der Vertrag von Lissabon in Kraft getreten ist, steigt der Einfluss des Europäischen Parlaments auf und seine Einbindung in diese Angelegenheiten.
 • voimakkuus
  Vastarinnan voimakkuus sai lopulta sekä vasemmiston että sitä myöten naisliikkeen yhteisrintaman murtumaan.äänen voimakkuussähkökentän voimakkuus

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja