TietovisatTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotReseptitBlogitHoroskooppi

Sanan leise käännös saksa-suomi

 • hiljainen
  Jotkut varmasti ajattelevat, että rengas on ehkä hiljainen, mutta turvaton, ja auto kuluttaa niiden vuoksi enemmän polttoainetta. Nun sagen einige, der Reifen ist vielleicht leise, aber der ist unsicher, und außerdem verbraucht er mehr Kraftstoff. Monien kylien hiljainen kuolema, teidän kotiseudullanne ja omalla kotiseudullani, johtaa lopulta myös maaseudun taantumiseen kokonaisuudessaan. Das leise Sterben von vielen Dörfern, bei Ihnen und bei mir zu Hause, führt schließlich auch zum Niedergang des ländlichen Raums insgesamt. Maailmassa on tapahtunut hiljainen vallankumous, sekä myös äänekäs vallankumous, jonka näemme Pohjois-Afrikassa, ja yksi niistä koskee liuskekaasun pumppaamista. Neben der lauten Revolution, die wir in Nordafrika sehen, hat sich in der Welt eine leise Revolution vollzogen, eine, bei der es um die Förderung von Schiefergas geht.
 • hiljaa
  Myös muut jäsenet ovat pyytäneet teitä olemaan hiljaa. Andere Kolleginnen und Kollegen haben auch darum gebeten, dass Sie bitte leise sind. Heidän järjestönsä iskee hiljaa mutta kuolettavasti. Ihre Organisation schlägt leise, aber mit tödlicher Wirkung zu. Samanaikaisesti luovutaan hiljaa kaikista vaatimuksista, jotka estäisivät Olympic Airlinesin aineettoman, rahallisesti erittäin arvokkaan omaisuuden hajaantumisen. Zudem werden alle Anforderungen, die eine Verteilung der immateriellen Vermögenswerte der Olympic Airlines, die einen beträchtlichen wirtschaftlichen Wert ausmachen, still und leise fallen gelassen.
 • äänetön
  Hän istui äänettömänä nurkassa.äänetön kylätieÄänetön yhtiömies
 • äänettömällä
 • äänettömälle
 • hiljaisesti
  Olkaa hyvät ja tulkaa saliin hiljaisesti. Seien Sie bitte so freundlich, den Sitzungssaal leise zu betreten. Pyydänkin teitä palaamaan paikoillenne hiljaisesti. Nehmen Sie Ihre Plätze also bitte leise sein.
 • hillitty
  hillitty väri
 • matala
  Pöytä on matala, niin kuin tiskikin, samoin hylly.Este on matala, aidan yli pääsee helposti.Käytävä on matala. Tunneli on aivan alimittainen.
 • puoliääneen
 • vaimea
  On sääli, että ylistyksemme nyt 40. syntymäpäiväänsä viettävän tulliunionin menestykselle on liian vaimea. Es ist schade, dass unser Lob für den Erfolg der Zollunion, die nunmehr ihren 40. Jahrestag feiert, allzu leise ausfällt.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja