BlogitVaihtoautotViihdeTietovisatTV-ohjelmatReseptitHoroskooppi

Sanan leistung käännös saksa-suomi

 • saavutus
  Euro on historiallinen saavutus. Der Euro ist eine historische Leistung. Se oli tämän raportin pääasiallinen saavutus. Hierin bestand die beachtliche Leistung des Berichts. Tämä saavutus on kymmenen vuoden työn tulos. Diese Leistung ist das Ergebnis von zehn Jahren Arbeit.
 • suoritus
  EU:n poliittinen suoritus oli yksinkertaisesti heikko. Europas politische Leistung war einfach schwach. Tämä suoritus on välttämätöntä, jotta voidaan saavuttaa muita poliittisia päämääriä. Diese Leistung ist notwendig, damit man andere politische Ziele erreichen kann. Todellinen suoritus näkyy markkinoilla, ja sitä olisi pitänyt vahvistaa. Hier liegt die eigentliche Leistung, und das hätte gestärkt werden müssen.
 • teho
  Tiedämme, että syvänmeren kalastuslaivaston teho ja kapasiteetti on lisääntynyt nopeasti. Wir alle wissen nämlich, dass Leistung und Kapazität der Tiefseefangflotte rapide zugenommen haben. Harjoituksen tehoa voi parantaa käsipainoilla.Hehkulamppu, jonka teho on 40 W, kuluttaa kaksi tuntia päällä ollessaan 80 Wh energiaa.
 • aikaansaannos
  Mutta toiseksi haluaisin sitten kiittää sydämellisesti Rafael Chanterieta, jonka mietintö on suurenmoinen aikaansaannos. Sodann möchte ich auch Raf Chanterie herzlich danken, der mit diesem Bericht meiner Meinung nach eine enorme Leistung vollbracht hat. Oli tuokin aikaansaannos!
 • avustus
 • korvaus
  fossiilisten polttoaineiden korvaus biopolttoaineillatyöttömyyskorvaus
 • pätevyys
  Uuden opettajan pätevyys oli kyseenalainen.Yliopistokoulutus pyrkii kohottamaan lääkärien pätevyyttä.Esimerkki osoittaa periaatteen pätevyyden esimerkkitapauksessa.
 • suorituskyky
  Tämän keskustelun aiheena on kuitenkin euroalueen taloudellinen suorituskyky. Thema dieser Aussprache ist jedoch die wirtschaftliche Leistung des Euroraumes. Jos kysyntä pääsee hyvään vauhtiin, tiedämme, että suorituskyky kasvaa ja laatu paranee ja kustannukset vähenevät. Wie wir wissen, erhöhen sich mit steigender Nachfrage Leistung und Qualität, während die Kosten sinken. Tämä antaa muille, joiden oikeutettua etua yrityksen suorituskyky koskee, mahdollisuuden saada äänensä kuuluviin. Auf diese Weise erhalten alle Personen, die ein berechtigtes Interesse an der Leistung des jeweiligen Unternehmens haben, Gelegenheit sich zu äußern.
 • taitavuus

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja