TietovisatHoroskooppiReseptitBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatViihde

Sanan leute käännös saksa-suomi

  • väkiVäki kokoontui Moskovaan, lisää sosialismia. Die Leute versammelten sich in Moskau: mehr Sozialismus. Kun täällä väki poistuu salista, on hieman vaikea keskittyä, mutta toivon mukaan tämä tuli kuulluksi. Wenn Leute hier das Parlament verlassen, fällt es ein bisschen schwer, sich zu konzentrieren, aber ich hoffe sie haben gehört, was ich zu sagen hatte.
  • henkilökunta
  • ihmisetSitäkö, että ihmiset todellakin katsovat meitä? Dass uns die Leute wirklich zuschauen? Ei kuitenkaan siinä mielessä kuin ihmiset sanovat. Aber es ist nicht das Geheimnis, von dem die Leute sprechen. Oppositiona ovat nämä täällä olevat ihmiset! Die Opposition sind diese Leute hier!
  • ihmiset väki
  • joukkoHe eivät tiedä näistä asioista sen enempää kuin maatalouspolitiikasta tai kalastuspolitiikasta - koko joukko, mutta täällä he vain ovat. Sie verstehen nichts von diesem Thema, ebenso wenig, wie sie etwas von der Agrarpolitik, der Fischereipolitik verstehen. Diese Leute sitzen hier, obwohl sie keine Ahnung haben. Yleiskokouksessa toistettiin hyvää tarkoittavia sanoja ydinaseiden leviämistä vastaan, mutta joukko edustajia heitti esteitä aseriisuntastrategian tielle. Die Vollversammlung hat auch gut gemeinte Worte zur Nichtverbreitung von Kernwaffen verloren, aber einige Leute haben den Weg zu einer Abrüstungsstrategie verbaut. Joukko voi olla ryhmä ihmisiä
  • kansaDemokratia on riippuvainen siitä, että kansa saa tietoa. Demokratie ist darauf angewiesen, dass die Leute informiert werden. Kyllä kansa tietää, EU ei ole Neuvostoliitto. Die Leute wissen sicherlich, dass die EU nicht die Sowjetunion ist. Kansa alkaa epäillä, ja se vieraantuu eurooppalaisesta yhteistyöstä. Die Leute werden mißtrauisch, die europäische Zusammenarbeit wird ihnen fremd.
  • kaverit
  • tyypit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja