TietovisatBlogitVaihtoautotViihdeReseptitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan manche käännös saksa-suomi

  • jotkutOlemme kaikki syntisiä - jotkut enemmän kuin toiset. Wir sind alle Sünder, manche mehr und manche weniger. Jotkut kieltävät tämän, mutta he ovat väärässä. Manche leugnen dies, und sie haben Unrecht. Jotkut sanovat: "antaa Kiinan maksaa". Manche Leute sagen: "Soll China doch bezahlen".
  • eräätEräät näistä riskeistä voidaan hyväksyä mutta toisia ei voida. Manche dieser Risiken sind akzeptabel, andere jedoch nicht. Ruotsi tietää tästä paljon enemmät kuin eräät muut valtiot. Schweden verfügt diesbezüglich über ein größeres Wissen als manche andere Länder. Ongelmana eivät ole Kyproksen turkkilaiset, kuten eräät ovat jo todenneetkin. Das Problem sind nicht die türkischen Zyprer, wie manche sagen.
  • jotkinJotkin maat rakentavat uusia voimalaitoksia, ja jotkin maat poistavat niitä käytöstä. Manche bauen neue Kernkraftwerke, und manche legen sie still. Jotkin maat saattavat edistyä nopeammin kuin toiset. Manche mögen schneller vorankommen als andere. Jotkin niistä pystyvät ehkä kehittymään nopeammin kuin toiset. Manche werden sich vielleicht schneller entwickeln können als andere.
  • muutamatMuutamat ovat ilmeisesti tosiaan poistuneet. Manche sind offensichtlich tatsächlich verschwunden. Muutamat heistä ovat vasta kahdeksanvuotiaita. Manche sind erst acht Jahre alt. Se on parempaa kuultavaa kuin muutamat puheenvuorot täällä parlamentissa. Das ist besser als manches, was ich hier in diesem Parlament höre.
  • useaUsea vanhus on yksinäinen. Useat vanhukset ovat yksinäisiä.Useat meistä ovat huolissaan asiasta.Pyysin häntä mukaan useita kertoja, mutta hän ei lähtenyt.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja