VaihtoautotBlogitHoroskooppiNauris.fiTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan mithin käännös saksa-suomi

 • joten
  Heidän on selviydyttävä siitä, joten he tarvitsevat apua. Die Bürger müssen die Scherben aufsammeln und bedürfen mithin der Hilfe. Eteläiset jäsenvaltiot eivät tällaisia säännöksiä tunne, joten niitä ei kai voi syyttää siitä, että hyppy kylmään veteen arveluttaa niitä. Die südlichen Mitgliedstaaten kennen solcherlei Regelungen nicht, eine gewisse Scheu kann man ihnen mithin nicht übel nehmen. Olemme kaikki kuulleet, että maahanmuuttajien tulvan odotetaan kaksinkertaistuvan tänä vuonna, joten ongelma vain pahenee jatkossa. Wir haben alle gehört, dass der Zustrom sich dieses Jahr voraussichtlich verdoppeln wird, das Problem wird sich mithin verschärfen.
 • sen takia
  Sen takia talousarvion valvontavaliokunta on päätynyt siihen, että sopimusta pitää tarkistaa pikaisesti. Der Ausschuss für Haushaltskontrolle ist mithin zu der Schlussfolgerung gelangt, die Vereinbarung müsse ausgesetzt werden.
 • sen vuoksi
  Politiikka ei koskaan ole neutraalia, ja sen vuoksi ei valtiokaan ole neutraali. Politik, und mithin eine Regierung, ist niemals neutral. Sen vuoksi on äärimmäisen tärkeää, että kansalaisemme ovat tietoisia oikeuksistaan. Mithin ist es außerordentlich wichtig, dass unsere Bürgerinnen und Bürger sich ihrer Rechte bewusst sind. Tuen sen vuoksi koko sydämestäni esittelijän poliittista rohkeutta ja hänen tekemiään huomioita. Ich kann den politischen Mut und die Randbemerkungen des Berichterstatters mithin voll und ganz unterstützen.
 • siksi
  Minun johtopäätökseni on siksi selkeä. Meine Schlussfolgerung steht mithin fest. Siksi äänestänkin ehdotusta vastaan. Mithin werde ich gegen den Entwurf stimmen. Siksi tarvitsemme entistä kipeämmin yhteisötason toimintaa tällä alalla. Mithin besteht mehr denn je die Notwendigkeit einer Gemeinschaftspolitik in diesem Bereich.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja