BlogitVaihtoautotReseptitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiViihde

Sanan nachhaltig käännös saksa-suomi

 • kestävä
  Toivon, että siitä tulee kestävä. Ich hoffe, dass sie nachhaltig sein wird. Kestävä tutkimus- ja kehittämispolitiikka Politik im Bereich der Forschung und nachhaltige Entwicklung Irlannin velkataakka ei ole kestävä. Die Schuldenlast Irlands ist nicht nachhaltig.
 • pitkäikäinen
 • pitkäkestoinen
  Sanoisin, että oikein suunnattuna pitkäkestoinen kasvu luo työpaikkoja. Ich würde sagen, nachhaltiges Wachstum, richtig eingesetzt, schafft neue Arbeitsplätze.
 • pysyvä
  Tarvitaan pysyvä yhteiskunnallinen ja kestävä vetäytymisstrategia. Wir brauchen eine anhaltende soziale Strategie und eine nachhaltige Ausstiegsstrategie. Bioenergia on uusiutuva muttei pysyvä energianlähde. Bioenergie ist eine erneuerbare, aber keine nachhaltige Energiequelle. Sota olisi lyhytnäköinen ja kaikkea muuta kuin pysyvä ratkaisu. Krieg ist eine kurzsichtige Lösung, die alles andere als nachhaltig ist.
 • uusiutuva
  Bioenergia on uusiutuva muttei pysyvä energianlähde. Bioenergie ist eine erneuerbare, aber keine nachhaltige Energiequelle. Se on kuitenkin ainakin Suomessa tärkeä, kestävästi käytetty, hitaasti uusiutuva energialähde. Dennoch ist er zumindest in Finnland ein wichtiger, nachhaltig verwendeter, sich langsam erneuernder Energieträger. uusiutuva energia
 • ympäristöä säästävä

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja