BlogitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeHoroskooppiReseptit

Sanan natürlich käännös saksa-suomi

 • tietysti
  Tietysti toivon eurolle kaikkea hyvää. Ich wünsche dem Euro natürlich alles Gute. Tämä on tietysti keskeinen kysymys. Das ist natürlich eine grundlegende Frage. Tietysti me kaikki tykkäämme väitellä. Natürlich haben wir alle die Lust an der Rauferei.
 • luonnollinen
  Se on minusta luonnollinen asia. Ich glaube, das ist eine ganz natürliche Sache. Se on lasten luonnollinen elinympäristö. Sie ist die natürliche Umgebung von Kindern. Töiden vapaa liikkuvuus on kulttuurin luonnollinen elinympäristö. Die freie Zirkulation der Werke ist die natürliche Daseinsform der Kultur.
 • totta kai
  Totta kai se on poikkeuksellista apua ja totta kai se on väliaikaista. Natürlich hat die Hilfe Ausnahmecharakter. Totta kai työskentelemme Brysselissä. Natürlich arbeiten wir in Brüssel. Totta kai markkinoilla on vinoutumia! Natürlich gibt es Asymmetrien!
 • ilman muuta
  Olemme ilman muuta sitä mieltä. Das ist natürlich unsere Position. Meidän on ilman muuta korjattava se. Natürlich müssen wir dies richtigstellen. Tämä on ilman muuta erittäin tärkeä asia. Das ist natürlich von großem Belang.
 • luonnollisesti
  Se viesti on luonnollisesti myönteinen. Diese Botschaft ist natürlich gut. Se on luonnollisesti saatava loppumaan! Dies muß natürlich ein Ende haben! Tämä on luonnollisesti hyvä asia. Das ist natürlich eine gute Sache.
 • tietenkin
  Tämä on tietenkin valitettavaa. Das ist natürlich bedauerlich. Vastakkainen toiminta on tietenkin oikein. Das Gegenteil ist natürlich richtig. Yksi asia ovat tietenkin naisten oikeudet. Ein weiteres wichtiges Thema sind natürlich die Rechte der Frauen.
 • kyllä kiitos
 • luonnonmukainen
  Kalastusta on rajoitettava siten, että lohikannan kestävä luonnonmukainen uusiutuminen tulee turvatuksi. Der Fischfang ist soweit einzugrenzen, dass eine nachhaltige natürliche Vermehrung der Lachsbestände gesichert ist. Tiedemiesten mukaan kestää noin sata vuotta tai kauemmin, ennen kuin paikallisilla ihmisillä on metsiä ja normaali, luonnonmukainen elämä. Wissenschaftlern zufolge wird es hundert Jahre oder noch länger dauern, bis die Menschen dort wieder Wälder und eine normale natürliche Umwelt haben werden. Luonnossa on mallia siitä, millaista on todella luonnonmukainen tuotantotalous ja mihin tähdätä ekologisella tuotesuunnittelulla. Die Natur ist ein Beispiel dafür, wie ein natürliches Wirtschafts- und Produktionssystem tatsächlich aussieht und was das Ziel einer ökologischen Produktplanung sein sollte.
 • varmasti
  Tämä on varmasti luonnollista oikeutta. Das ist zweifellos natürliche Gerechtigkeit. Sopimus ei ole varmasti niin hyvä kuin sen pitäisi olla. Es könnte natürlich noch besser sein, es ist nicht großzügig genug. Tapaus on kuitenkin varmasti merkitty muistiin. Die Frage wird natürlich aufgenommen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja