TV-ohjelmatViihdeReseptitVaihtoautotBlogitHoroskooppiTietovisat

Sanan niedrig käännös saksa-suomi

  • alhainen
    Luku on yksinkertaisesti liian alhainen. Diese Zahl ist einfach zu niedrig. Prosentuaalinen tulli on suhteellisen alhainen. Es ist ein relativ niedriger Prozentsatz. Harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta syntyvyys eri maissa on alhainen. Die Geburtenraten sind, von wenigen Ausnahmen abgesehen, niedrig.
  • matala
    Olemme tietoisia siitä, että kasvuasteemme on suhteellisen matala. Wir sind uns bewusst, dass unsere Wachstumsraten relativ niedrig sind. Kotiseudullani on kaksi piirikuntaa, joissa on hyvin matala työttömyys mutta myös matala keskimääräinen tulotaso. Es gibt zwei Bezirke in meiner Heimatregion, in denen es eine geringe Arbeitslosigkeit, aber auch niedrige Einkommen gibt. Tämän ohjelman matala käyttöaste on hälyttävä asia. Die niedrige Vollzugsquote bei diesem Programm ist beunruhigend.
  • yksinkertainen
    Syy on aivan yksinkertainen: Luxemburgin valmisteverokannat ovat hyvin alhaiset. Es liegt ganz einfach daran, dass die Verbrauchsteuern in Luxemburg sehr niedrig sind. Tuohon aikaan taitoluistelijat vielä tekivät lutzin yksinkertaisena.Tämä on kohtuullisen yksinkertainen tehtävä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja