ReseptitTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotTietovisatNauris.fiHoroskooppi

Sanan oder käännös saksa-suomi

 • Oder
  Słubice ja Frankfurt/Oder ovat molemmat osa yhdistynyttä Eurooppaa. Słubice und Frankfurt/Oder sind schon ein Stück gemeinsames Europa. Oder-joki tulvi heinäkuussa 1997 tuhoisin seurauksin. Im Juli 1997 wurde das Odereinzugsgebiet von einer Hochwasserkatastrophe heimgesucht.
 • tai
  Ajatelkaa vaikkapa Maailman kauppajärjestöä, IMF:ää, Maailmanpankkia tai OECD:tä. Sehen Sie sich die Welthandelsorganisation an, oder den IWF, oder die Weltbank, oder die OECD. Helpottaisiko se Kreikan tai Euroopan tilannetta? Würde das Griechenland oder Europa helfen? Kyseessä ei ole "joko tai -tilanne". Es handelt sich nicht um eine Situation von "entweder/oder".
 • tai vai
 • vai
  Vai onko kyse yhteispäätösmenettelystä vai mistä? Oder ist es das Mitentscheidungsverfahren, oder was? Onko se David Cameron vai puheenjohtaja Barroso? Herr Cameron oder Herr Barroso? Pystymmekö me vastaamaan tähän haasteeseen vai emme? Werden wir erfolgreich sein oder werden wir scheitern?
 • vai mitä
  Jossain suhteessa hän on ihanteellinen henkilö, vai mitä? In bestimmter Hinsicht ist sie optimal, oder? Tämähän on meille tuttua, vai mitä? Wir waren schon einmal an diesem Punkt, oder etwa nicht? Arvoisa puheenjohtaja Barroso, asia ei taida edetä kovin hyvin, vai mitä? Es läuft nicht sehr gut, Herr Barroso, oder?
 • only in ' clauses''
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja