TietovisatReseptitHoroskooppiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatViihde

Sanan ordnung käännös saksa-suomi

  • järjestysPalauttakaamme järjestys Eurooppaan! Wir müssen die europäische Ordnung wiederherstellen! Siihen on saatava jokin järjestys. Es muß hier eine gewisse Ordnung hergestellt werden. On pyrittävä ensisijaisesti palauttamaan laki ja järjestys. Die Wiederherstellung von Recht und Ordnung muss Vorrang haben.
  • lahko
  • aakkosjärjestys
  • asteSuorakulma on 90 astetta.Oikokulma on 180°.Retkikunta saavutti 86 astetta pohjoista leveyttä.
  • järjestelmäJärjestelmä epäonnistui, ja olemme kaikki velvollisia korjaamaan tilanteen. Das System ist fehlgeschlagen, und es ist unser aller Pflicht, es wieder in Ordnung zu bringen. Nykyään kansainvälinen järjestelmä on moninapainen kaikilla aloilla ja globalisaation seurauksena poliittisesti monitahoinen. Heute ist die internationale Ordnung auf allen Gebieten multipolar und aufgrund der Globalisierung politisch komplex. Islam on suvaitsevaisuuden uskonto, ei fanaattisuuden, rakkauden uskonto, ei vihan, se on järjestykseen, ei kaaokseen perustettu tahi suljettu järjestelmä. Der Islam ist eine Religion der Toleranz, nicht des Fanatismus, eine Religion der Liebe, nicht des Hasses, ein auf die Ordnung, nicht auf das Chaos gegründetes, in sich geschlossenes System.
  • jäsentely
  • kuntokovassa kunnossapsyykkinen kuntoKuntoaan voi parantaa lenkkeilyllä.
  • rakenneSiinä on huomattavia epäselvyyksiä ja sen osa-alueiden rakenne on selvästikin huonosti valmisteltu. Er ist gespickt mit Uneindeutigkeiten, und seine Absätze weisen keine klare Ordnung auf. Maailmankaikkeuden suuren mittakaavan rakenne.Kansansadun rakenne
  • siivoMikä siivo! (kauhistunut huudahdus siitä että siisteys ei ole moitteeton

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja