ViihdeBlogitReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisat

Sanan preiswert käännös saksa-suomi

  • halpaMuutamassa maassa on avainasemassa halpa vesivoima, toisissa halpa atomivoima. In einigen Ländern hat billige Energie aus Wasserkraft die größte Bedeutung, in anderen preiswerte Kernenergie. On kuitenkin pidettävä mielessä, että se on suolasta ja maakaasusta valmistettu halpa muovi. Doch sollten wir uns dessen bewusst sein, dass es ein preiswerter Kunststoff ist, der aus Salz und Erdgas hergestellt wird. Tämä auto oli halpa, vaikka tällä ei olekaan ajettu kuin vasta 60 000 kilometriä.
  • edullinenVaadimme merkinnältä, että sen tulee olla käyttökelpoinen, yksinkertainen, varma, edullinen ja helposti valvottavissa. Unsere Forderung an die Etikettierung ist, sie muß praktikabel, einfach, sicher, preiswert und leicht zu kontrollieren sein. Edullinen saasteeton energia on eräs perusedellytys luoda taloudellista kestävän kehityksen kasvua. Preiswerte saubere Energie ist eine grundlegende Voraussetzung für nachhaltiges Wirtschaftswachstum. Kaasukriisi, joka koetteli meitä hiljattain, osoitti jälleen kerran selvästi, miten tärkeää varma, luotettava ja edullinen energiahuolto EU:lle on. Die gerade erst überstandene Gaskrise hat uns wieder einmal deutlich vor Augen geführt, wie wichtig eine sichere, zuverlässige und preiswerte Energieversorgung der EU sein muss.
  • hintansa arvoinen

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja