ReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitTietovisatHoroskooppiViihde

Sanan rechts käännös saksa-suomi

 • oikea
  Vastaus oli oikea.Teko oli oikea.Kirjoittaessani pidän kynää oikeassa kädessä.
 • oikeaan
  Jako vasempaan ja oikeaan, konservatiiviseen ja nykyaikaiseen ei ole tässä paikallaan. Eine Einteilung in Links oder Rechts, konservativ oder progressiv, ist hier nicht angebracht. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että politiikassa päästään eroon epämääräisyydestä sekä pirstoutumisesta vasempaan ja oikeaan. Aber das heißt auch, wir können die Unverbindlichkeit und die Zersplitterung links und rechts in der Politik beseitigen.
 • oikealla
  Oikealla puolellani istuu Eva Dudzinska. Rechts neben mir sitzt Frau Eva Dudzinska. Arvoisa puhemies, en ole oikeistolainen vain ajatuksiltani, vaan minä myös istun oikealla. Herr Präsident, ich bin nicht nur rechts orientiert, sondern ich sitze auch rechts. Minun tässä vasemmalla ja oikealla puolella olevat työtoverinikaan eivät ole nähneet teidän ilmoitustanne. Meine Mitarbeiter hier rechts und links haben Ihre Wortmeldung auch nicht gesehen.
 • oikealle
  Olen siirtynyt oikealle hänen kanssaan, joten sillä ei ole merkitystä. Aber auch ich bin ja mit nach rechts gerückt. Das sagt nichts aus. Työväenpuolueen lähtö Israelin hallituksesta on johtanut hallituksen politiikan siirtymiseen selvästi oikealle. Die jüngste Umbildung der israelischen Regierung hat einen deutlichen Rechtsruck bewirkt. Katsoin oikealle, keskelle, vasemmalle, mutta en äärivasemmalle. Ich habe nach rechts, in die Mitte und nach links geschaut, aber nicht ganz nach links.
 • oikeanpuoleinen
  Jotta asia olisi oikein monimutkainen, Ruotsissa on vasemmanpuoleinen raideliikenne ja Tanskassa oikeanpuoleinen. Erschwerend kommt hinzu, dass auf schwedischen Schienen Links-, auf dänischen Rechtsverkehr herrscht.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja