ReseptitBlogitTietovisatHoroskooppiNauris.fiTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan reichweite käännös saksa-suomi

  • ulottuvuus
    kirjallinen. - (PL) Arvoisa puhemies, Euroopan unionista on kehittymässä maailmanlaajuinen toimija kansainvälisellä tasolla. Kuvaavin osoitus tästä on yhteisön toiminnan maantieteellinen ulottuvuus. schriftlich. - (PL) Herr Präsident! Die Europäische Union steigt zum Global Player auf; der beste Beweis dafür ist die geografische Reichweite des gemeinschaftlichen Engagements. Vastaavanlaisia pyrkimyksiä on ollut aikaisemminkin, mutta hankkeella, josta me tänään puhumme, on kaksi erityispiirrettä: sen ulottuvuus ja kestävyys. Es hat auch früher schon solche Versuche gegeben, aber dieses Projekt, über das wir heute reden, weist zwei ganz besondere Merkmale auf: die Reichweite und die Nachhaltigkeit.
  • kantama
    Nyt kantama on 1 300 kilometriä, mikä ei ole vähäinen asia. Wir haben es nun mit einer Reichweite von 1 300 km zu tun, was keine Kleinigkeit ist. Ongelmaksi muodostuu, jos he jatkavat Taepodong-ohjuksen testaamista, jonka kantama on noin 4 000-6 000 kilometriä. Ein Problem würde sich aus weiteren Tests der Taepo-Dong-Rakete mit einer Reichweite von 4 000 bis 6 000 Kilometern ergeben. Näiden tykkien kantama on 100 metriä. Nämä tykit pystyvät liikuttamaan ammusta 100 metrin päähän.
  • ulottuvilla
    Monet ympäristöä säästävistä uusiutuvista energialähteistä ovat jo kätemme ulottuvilla. Viele der erneuerbaren Energiequellen, die dazu beitragen, die Umwelt zu erhalten, sind bereits in Reichweite. Erityisesti kirjanpito on edelleen poliittisten päätöksentekijöiden ja lainsäätäjien ulottuvilla oleva näkökohta. Insbesondere das Rechnungswesen ist weiterhin einer der Aspekte, die sich in Reichweite der Politiker und Gesetzgeber befinden. Pääneuvottelijat kummallakin puolella uskovat, että pääsy sopimukseen, joka on tasapuolinen ja molemmille osapuolille edullinen, on käden ulottuvilla. Chefunterhändler beider Seiten glauben, daß ein für beide Parteien fairer und vorteilhafter Abschluß in Reichweite ist.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja