HoroskooppiViihdeReseptitTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotTietovisat

Sanan schade käännös saksa-suomi

 • sääli
  Se on sääli myös unionin kannalta ja sääli Euroopan kansalaisten kannalta! Schade auch für die Union, und schade für die Bürger Europas! On sääli, että tämä on vienyt näin kauan aikaa. Es ist schade, dass dies so lange gedauert hat. Se on sääli tämän kuudennen yrityksen puolesta. Schade also um diesen sechsten Versuch.
 • ikävää
  Se on ikävää, mutta se on totuus. Es ist schade, aber es ist eine Realität. Se on ikävää, mutta tämä on tilanne. Das ist sehr schade, aber es ist nun einmal so. Ikävää sellofaanin kannalta on, että se keksittiin niin varhain. Schade für das Zellophan, dass es viel früher entdeckt wurde.
 • harmi
  On vain harmi, että se on myöhässä. Es ist nur schade, dass er überfällig ist. Mutta mielestäni on harmi, ettei siihen ole varattu enempää aikaa. Aber ich finde es schade, daß man sich nicht mehr Zeit dafür nimmt. On harmi, että ministerin piti lähteä, sillä minulla oli hänelle yksi kysymys. Es ist schade, dass der Minister weg musste, denn ich hätte gerne eine Frage an ihn gerichtet.
 • harmillista
  On harmillista, että asiat ovat näin. Es ist schade, dass dies der Stand der Dinge ist. Onpa harmillista, ettei komission jäsen kuuntele tätä. Wie schade, dass der Kommissar nicht zuhört. On kovin harmillista, ettei neuvosto ole paikalla. Es ist wirklich schade, dass der Rat nicht anwesend ist.
 • ikävä
  Ikävä kyllä emme aina muista Euroopan kulttuuriteollisuuden taloudellista merkitystä. Man ist sich nicht immer im Klaren über die wirtschaftliche Bedeutung der Kulturwirtschaft - und das ist schade. Tapahtuma oli ikäväSe oli ikävä tapaus
 • vahinko
  Se on vahinko, mutta asialle ei mahda mitään. Das ist zwar schade, aber nicht zu ändern. Te olette suistanut sen raiteiltaan, ja se on vahinko. Das haben Sie kaputt gemacht, das ist schade! Meidän täytyy yksinkertaisesti tasata vahinko. Es geht lediglich um eine gerechte Verteilung des Schadens .

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja