TV-ohjelmatBlogitTietovisatViihdeVaihtoautotReseptitHoroskooppi

Sanan schlimm käännös saksa-suomi

  • pahaCancún ei tule olemaan lainkaan näin paha tapaus. Cancún wird natürlich nicht so schlimm werden. No se ei ollut läheskään näin paha! Ach, das war doch gar nicht so schlimm! On jo tarpeeksi paha, että näin tapahtuu. Es ist schon schlimm genug, daß das passiert.
  • arkaIhmisen monet elimet ovat suojassa fyysisiltä vaikutuksilta mutta sitäkin arempia kemiallisille myrkyille.arka asiateki araksi tuulen vaikutukselle
  • huonoEikö tilanne ole jo tarpeeksi huono?" Ist es nicht schon schlimm genug?" Tutkijoiden asema on huono. Tarvitsemme lisää tutkijoita. Ausgesprochen schlimm ist die Lage bei den Forschern. Kiitos vastauksesta - sehän ei ollutkaan niin kamalan huono. Danke für die Antwort, so schlimm war sie ja gar nicht.
  • kelvotonSe kelvoton vävypoikani on taas työttömänä!
  • kielteinenJos olisimme vieneet työn loppuun saakka, direktiivi ei olisi ollut lainkaan niin kielteinen asia. Das wäre im Nachhinein alles nicht so schlimm, wenn wir durchgehalten hätten. Tunisian ihmisoikeusjärjestölle (Ligue tunisienne des droits de l'homme) ei ole maksettu 900 000:ta euroa, ja mielestäni on erittäin kielteinen asia, että puheenjohtaja väittää täällä päinvastaista. Der Betrag von 900 000 Euro für die Tunesische Menschenrechtsliga wurde nicht freigegeben, und ich halte es für sehr schlimm, dass der Vorsitz hier das Gegenteil behauptet.
  • kipeä
  • likainenlikaista peliä, likainen sotalikainen mielikuvitus, likainen vanha setä
  • sottainen
  • vaarallinenNäin ollen peruskirjasta saattaisi tulla pikemminkin energiaa tuhlaava kuin energiaa säästävä peruskirja, ja minusta se olisi erittäin vakava ja vaarallinen lopputulos. Auf diese Weise könnte die Charta zu einem Vertrag über Energieverschwendung statt über Energieeinsparung werden. Ich weise darauf hin, daß dies ein sehr schlimmes und gefährliches Ergebnis wäre. Tiessä on vaarallinen mutka.Seppo on vaarallinen hurjastelija.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja