ReseptitHoroskooppiVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatBlogitTietovisat

Sanan schranke käännös saksa-suomi

  • puomi
  • aitaRakennanpa tuosta lautapinosta itselleni komean aidan!Orapihlajasta tulee tiheä aita.Ennen vanhaan aidat tehtiin riuuista tai luonnonkivistä.
  • esteTämä saattaa olla suositeltavaa, mutta usein se on keino suojautua ulkopuolista kilpailua vastaan, toisin sanoen peitelty kaupan este, joka vaikeuttaa vapaakauppaa. Das mag in Ordnung sein, ist aber oft ein Mittel, um sich gegen Wettbewerber von außerhalb zu schützen, anders gesagt, es handelt sich um eine versteckte Schranke zur Erschwerung des freien Handels. Maanviljelijän etuoikeus eli maatilan omien siementen tuotanto ja luonnollinen siementäminen ovat paras mahdollinen este geneettisesti muunnettujen siementen kehittämiselle. Das "Landwirteprivileg" , d.h. die Herstellung von Agrarsaatgut, sowie die Selbstherstellung von Saatgut stellt die bestmögliche Schranke für eine Weiterentwicklung genetisch veränderten Saatguts dar. Jos hänen ehdotuksensa toteutetaan turvapaikkasääntöjen romuttamiseksi edelleen, viimeinenkin este poistuu ja me uhkaamme hukkua kaikkialta maailmasta tulevaan onnenonkijoiden virtaan. Sollten ihre Vorschläge zur weiteren Aushöhlung der Asylregelung Realität werden, so fällt die letzte Schranke weg, und dann droht uns eine Flut von Glücksrittern aus der ganzen Welt.
  • rajaToisaalta taas on muistettava, että tällainen raja muodostaa merkittävän esteen sisämarkkinoiden tosiasialliselle toteuttamiselle ja etenkin työntekijöiden vapaalle liikkuvuudelle. Und zum anderen ist anzumerken, daß diese Schranke ein wichtiges Hindernis für die wirksame Vollendung des Binnenmarktes und konkret des Rechtes auf Freizügigkeit der Arbeitnehmer darstellt. Äärimmäisellä rajalla kaikki päättyy.
  • raja-arvoRaja-arvolla tarkoitetaan ilman epäpuhtauksien pitoisuutta, joka on alitettava määräajassa, ja joka ei saa ylittyä sen jälkeen, kun se on alitettu.Erotusosamäärän raja-arvo

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja