HoroskooppiViihdeReseptitTietovisatBlogitVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan sicherheit käännös saksa-suomi

 • turvallisuus
  Vaihtoehtoja eivät voi olla vapaus turvallisuus eivätkä turvallisuus oikeus. Es kann nicht Freiheit Sicherheit, Sicherheit Recht heißen. Vapaus, turvallisuus ja oikeus. Freiheit, Sicherheit und Recht. poliittinen vuoropuhelu ja turvallisuus, politischer Dialog und Sicherheit;
 • turva
  Työeläkkeiden turva on meille ensimmäisellä sijalla. Die Sicherheit der Betriebsrenten steht für uns an oberster Stelle. Turvallisuus on äitiydessä tärkeää, mutta taloudellinen turva ei ole ainoa asia. Sicherheit ist für Mütter ein wichtiger Faktor, aber es ist nicht allein die finanzielle Sicherheit, um die es geht. Kyseinen turva on taattava EU:n asianmukaisilla päätöksillä. Diese Sicherheit sollte durch angemessene Entscheidungen auf EU-Ebene garantiert werden.
 • vakuus
  Meillä on vakuus siitä, että kannemekanismi perustetaan, mutta ei siitä, että saatavat maksetaan. Es herrscht Sicherheit dahingehend, dass es Mechanismen geben wird, die Klagen ermöglichen - nicht jedoch, dass dieses Geld tatsächlich ausbezahlt wird. Tämän vuoksi päätin noudattaa näiden italialaisten parlamentin jäsenten kantaa, sillä oikeus on toki kaikkein tärkein vakuus kaikille kansalaisille kaikkialla maailmassa. Daher hielt ich es für angebracht, mich dem anzuschließen, weil die Justiz mit Sicherheit die wichtigste Garantie für jeden Bürger in jedem Teil der Welt ist.
 • pantti
 • takaus
 • varmuus
  Tilojen on saatava asiasta varmuus. Die Betriebe müssen Sicherheit haben. Meidän on taattava heille edes jonkinlainen varmuus. Wir müssen ihnen eine gewisse Sicherheit geben. Kansalaisille on annettava varmuus tästä asiasta. Hier muß den Bürgern Sicherheit gegeben werden.
 • takuu
  Onko se lainkaan uskottava takuu turvallisuudesta? Stellt es überhaupt eine glaubwürdige Garantie für Sicherheit dar? Sen on oltava myös sosiaaliturvajärjestelmämme takuu. Er muß auch ein Garant für unser System der sozialen Sicherheit sein. Sillä julkisuuden tiedottaminen on todellinen takuu turvallisuudelle. Da ist die Information der Öffentlichkeit ein wahrer Garant für die Sicherheit.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja