BlogitViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisat

Sanan sowie käännös saksa-suomi

  • sekäohjelmakauden 1994-1999 päättäminen sekä den Abschluss des Zeitraums 1994-1999 sowie Se hyödyttäisi sekä vanhoja että nuoria, sekä opiskelijoita että palkansaajia. Davon würden sowohl alte und junge Menschen sowie Studenten und Arbeitnehmer profitieren. Tärkeimpiä minulle olivat tarkistukset 7 ja 14 sekä 42 kohta. Maßgeblich waren für mich die Änderungsanträge 7 und 14 sowie Ziffer 42.
  • -kinMinäkin söin eilen läskisoosia. (= Myös minä söin eilen läskisoosia. / En ollut ainoa, joka söi eilen läskisoosia.Minä söin eilenkin läskisoosia. (= Minä söin myös eilen läskisoosia. / Eilinen ei ole ainoa päivä, jolloin söin läskisoosia.Minä söin eilen läskisoosiakin. (= Minä söin eilen myös läskisoosia. / Läskisoosi ei ole ainoa, mitä söin eilen.
  • heti kunToivomme, että kyseinen päätös voidaan tehdä ensi viikon aikana, heti kun on määritelty painopistealueet ja arvioitu tarpeet paikan päällä ja kansalaisjärjestöjen ehdotukset. Wir hoffen, dass er im Laufe der nächsten Woche abgeschlossen wird, sobald die Prioritäten festgesetzt und die Evaluierung des Bedarfs vor Ort sowie der Vorschläge der NRO erfolgt sind.
  • kunPitäkäämme tämä huomenna mielessä, kun äänestämme tarkistuksista ja tekstin muodosta. Das sollten wir bedenken, wenn wir morgen über die Änderungsanträge sowie den Text abstimmen. Kun Yhdysvallat ja NATO sekä lopulta myös EU reagoivat, oli jo liian myöhäistä, aivan liian myöhäistä. Als die USA und die NATO sowie letztendlich auch die EU reagierten, war es bereits spät, sehr spät. Oikeudet koskevat EU:n toimielimiä ja laitoksia ja jäsenvaltioita ainoastaan silloin, kun niissä sovelletaan EU:n lakia. Diese Rechte betreffen EU-Institutionen und Organe sowie die Mitgliedstaaten nur, soweit diese EU-Recht umsetzen.
  • lisäksiKäytettävissä on 850 asiantuntijaryhmää ja niiden lisäksi vielä ainakin 500 työryhmää. Es bestehen 850 Sachverständigengruppen sowie weitere 500 Untergruppen oder mehr. Sen lisäksi tarkkailemme kuitenkin myös julkista mielipidettä siellä ja täällä. Dazu achten wir aber auch auf die öffentliche Meinung im Land sowie bei uns. Lisäksi on ongelma, joka koskee tiedotuksen parantamista ja vielä lisäksi ongelma, joka koskee sitä, että puututaan terveyteen kohdistuviin uhkiin. Des weiteren geht es um die Verbesserung der Information sowie ferner um die Fähigkeit, schnell auf Gesundheitsgefahren zu reagieren.
  • myösVahinkoa aiheutuu myös kasvillisuudelle ja viljelykasveille. Auch die Vegetation sowie Feldfrüchte werden dadurch geschädigt. Minusta tämä on todella valitettavaa ja myös käsittämätöntä. Dies finde ich wirklich bedauerlich sowie unverständlich. Siitä on olemassa lyhennetty versio ja myös versio, jossa on liitteitä. Es gibt eine verkürzte Version sowie eine Version mit Anhängen.
  • samoin kuinSamoin kuin Altener, Save II on yksi tuollaisista ohjelmista. Die Programme SAVE II sowie ALTENER gehören dazu. Laboratorioita täytyy olla enemmän, samoin kuin osaavaa henkilöstöä. Erforderlich sind weitaus mehr Laboratorien sowie Fachpersonal. Rahaa siis tarvitaan todella paljon, samoin kuin uusia aloitteita. Benötigt wird also sehr viel Geld sowie neue Initiativen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja