TV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotTietovisatBlogitViihdeReseptit

Sanan spiel käännös saksa-suomi

  • leikkiKissa ja hiiri -leikki on nyt ohi. Dieses Katz-und-Maus-Spiel ist vorbei! Tämä leikki alkaa toisinaan kyllästyttää. Man wird das Spiel gelegentlich leid. Tämä leikki on hyvin julma ja maksaa joka päivä satojen ihmisten hengen. Ein ausgesprochen grausames Spiel, das tagtäglich Hunderte Menschenleben fordert.
  • otteluYksittäisten aloitteiden soveltaminen voi olla hyödyllistä, mutta joukkuepeli on keino voittaa ottelu. Einzelinitiativen durchzuführen, kann nützlich sein, aber nur als Team gewinnt man das Spiel. Toivon kuitenkin yhtä hartaasti, että Euro 2000 -jalkapalloturnauksessa pelattavat ottelut ovat huomattavasti parempia kuin se ottelu, jonka näin televisiosta eilisiltana. Ich hoffe jedoch ebenso leidenschaftlich, daß die Spiele im Rahmen der EM 2000 sehr viel besser sind als das Spiel, das ich gestern abend im Fernsehen verfolgen konnte. – Minäkin kärsin tällä hetkellä, sillä jalkapallo-ottelu käydään Portugalin ja Ranskan kesken eikä Ranskan ja Englannin välillä, kuten jäsen Corbett ennakoi. – Ich leide im Moment auch, wegen des Spiels Portugal gegen Frankreich, übrigens nicht Frankreich gegen England, wie von Herrn Corbett vorhergesagt.
  • peliLTTE:n peli on menetetty: se ei voi jatkaa näin. Das Spiel ist aus, das kann so nicht weitergehen. Näettekö, kuinka paljon lyhyemmän aikaa peli kestää, kun katkoja ei ole. Seht Ihr, dass das Spiel schneller läuft, wenn es nicht unterbrochen wird?' Jos se on peli tai oikku, voi sanoa ei, mutta se on tavanomaista toimintaa. Wenn es sich dabei nur um ein Spiel, eine Laune handelt, kann man "Nein" sagen, und nichts wird passieren.
  • klappi
  • löysäLöysä taikina kostautuu tuskallisena kaulimisoperaationa.Auton pyöränmutterit ovat löysällä.Insinöörillä on tänään kravatti liian löysällä.
  • matsi
  • näytösEnsimmäinen näytös alkaa jo kello 15.Haluaisin kaksi lippua tämän illan näytökseen.Esitys koostuu kahdesta näytöksestä.
  • välys

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja