ReseptitBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeTietovisat

Sanan stark käännös saksa-suomi

  • vahvaEurosta tulee vahva valuutta, jos Euroopan taloudesta tulee vahva. Der Euro wird eine starke Währung sein, wenn die Wirtschaft Europas stark ist. Tänään pitää lähettää vahva viesti. Vom heutigen Tage muss ein starkes Signal ausgehen. Valuutta on yhtä vahva kuin talous, jossa sitä käytetään. Eine Währung ist so stark wie ihre Wirtschaft.
  • väkevä
  • voimakasIlmaisu " pitää valitettavana" on voimakas. Das Wort "bedauern" ist stark. Se on erittäin voimakas viesti. Das ist eine äußerst starke Botschaft. Halusimme sen olevan voimakas merkki. Wir wollen, dass dies ein starkes Signal ist.
  • kestäväNäin ollen kumppanuutemme Venäjän kanssa on oltava vahva ja kestävä, mutta se ei voi olla ehdoton. Was wir brauchen ist daher eine starke und nachhaltige, jedoch keine bedingungslose Partnerschaft mit Russland. Kyseisille 18 alueelle on siksi löydettävä paitsi tasapuolinen myös ennen kaikkea kestävä ratkaisu. Für die 18 betroffenen Regionen muss deshalb nicht nur eine gerechte, sondern vor allem eine starke Lösung gefunden werden. Vahva, kilpailukykyinen ja vakaa talous on oleellista, jotta varmistetaan kestävä kasvu ja parempi elintaso Euroopan kansalaisille. Eine starke, wettbewerbsfähige und stabile Wirtschaft ist von entscheidender Bedeutung für ein nachhaltiges Wachstum und die Verbesserung der Lebensqualität der europäischen Bürger.
  • kovaUnionin etelä- ja itärajoilla tämä paine on erityisen kova. Dieser Druck ist besonders stark entlang den Süd- und Ostgrenzen der Union. Myös soveltavasta tutkimuksesta on kova kysyntä. Tämän alueen vaikutuksen työllisyyteen voi odottaa olevan paljon suuremman. Des weiteren besteht eine starke Nachfrage nach angewandter Forschung. Hier ist mit einer wesentlich höheren Beschäftigungswirksamkeit zu rechnen. EMU-prosessin myötä niihin tehdään nyt voimakkaita leikkauksia, mikä on erittäin kova isku alueiden tasapainolle. Durch den EWU-Prozeß werden hier heute große Einschränkungen vorgenommen, was das regionale Gleichgewicht stark verändert.
  • lujaTiedän, että olette vahva ja luja pääministeri. Ich weiß, dass Sie ein starker und konsequenter Ministerpräsident sind. Voidaan kuitenkin kysyä, onko poliittinen sitoutumisemme ollut tarpeeksi luja? Doch war dieses Engagement politisch stark genug? Talouskriisin vuoksi luja rasisminvastainen politiikka on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Vor dem Hintergrund der Wirtschaftskrise ist eine starke Politik gegen den Rassismus wichtiger denn je.
  • tanakka
  • tiukkaJos Turkki miehittää puolta Euroopan unionin jäsenvaltiosta Kyproksesta, kyllä meidän täytyy siinäkin asiassa olla tiukka. Wenn die Türkei die Hälfte von Zypern, welches ein Mitgliedstaat der Europäischen Union ist, belagern will, dann müssen wir diesbezüglich offensichtlich stark durchgreifen. Tämä vanha paita on liian tiukka puettavaksi päälle.Matin äiti oli tiukka kasvattaja.
  • vankkaOlen vapaakauppasopimusten vankka kannattaja. Ich bin ein starker Befürworter von Freihandelsabkommen. Kolmas seikka on rokotusohjelman vankka tukeminen. Als Drittes nenne ich die starke Förderung des Impfprogramms. Parlamentti on ollut ja on edelleen EU:n voimakkaan ulkopolitiikan vankka kannattaja. Unser Parlament war schon immer ein glühender Verfechter einer starken EU-Außenpolitik.
  • vanttera

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja