VaihtoautotHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatTietovisatReseptitViihde

Sanan töten käännös saksa-suomi

 • tappaa
  Kun se osuu, se räjähtää - se tappaa ihmisiä. Wenn sie aufprallen, explodieren sie - und töten Menschen. Aseidenvienti tappaa ihmisiä kaikkialla maailmassa. Rüstungsexporte töten weltweit. Elämä on pyhä, eikä kukaan, ei edes mikään valtio voi tappaa. Das Leben ist heilig, und niemand, nicht einmal der Staat, darf töten.
 • surmata
  Jos esimerkiksi Orkneysaarten kalastajat radikaalistuisivat ja alkaisivat surmata ihmisiä kalojen lisäksi, kohderyhmäksi pitäisi valita heidät. Wenn zum Beispiel die Fischer von Orkney plötzlich radikal werden und beginnen, Menschen statt nur Fische zu töten, sollten man sie ins Visier nehmen.
 • tappaminen
  Israelia on vaadittava lopettamaan tappaminen. Sie müssen darauf bestehen, dass Israel dem Töten ein Ende setzt. Jonkun tappaminen hänen maksansa ottamiseksi tutkimustarkoituksiin on murha. Jemanden töten, um seine Leber für Forschungszwecke zu verwenden, ist Mord. Ratkaisu ei ole tappaminen ja kuolema vaan elämä ja sen salliminen. Es heißt nicht mehr töten und getötet werden, sondern leben und leben lassen.
 • listiä
  Puukottaja listi viisi henkilöä.
 • murhata
  Kaikkialla maailmassa kysellään, voiko olla olemassa mitään suurempaa rappiota ja raakuutta kuin murhata lapsi äitinsä kohtuun. Viele Menschen in der ganzen Welt fragen, ob es eine größere Entartung und Brutalität geben kann als das Töten eines Kindes im Mutterleib. Olof Palme murhattiin ampumalla perjantaina 28. helmikuuta 1986 kello 23.21 paikallista aikaa Tukholman ydinkeskustassa Sveavägenin ja Tunnelgatanin kulmassa. (iltalehti.fi
 • nirhata
  Disney nirhasi Pirates of the Caribbean -pelin ja koko kehitystiimin (muropaketti.com

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja