ReseptitVaihtoautotViihdeHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan tochter käännös saksa-suomi

  • tytär
    Olen itse vastarintaliikkeen jäsenten tytär. Ich selbst bin die Tochter von Widerstandskämpfern. Haluan sanoa, että nimi Eurooppa, joka meillä eurooppalaisilla on, tulee Europesta, joka oli Libyan tytär, joka taas oli merenjumala Poseidonin tytär. Ich möchte darauf hinweisen, dass sich der Begriff Europa selbst und damit das Wort Europäer, das uns alle bezeichnet, vom Namen der Tochter der Libye ableitet, der Tochter des Meeresgottes Poseidon. Häntä ei ole nähty vuoden 1987 jälkeen, ja Aradin tytär oli vain pieni lapsi, kun Arad otettiin panttivangiksi. Seit 1987 wurde er nicht gesehen; seine Tochter war noch ein kleines Kind, als man ihn als Geisel nahm.
  • jälkeläinen
  • lapsi
    Häntä ei ole nähty vuoden 1987 jälkeen, ja Aradin tytär oli vain pieni lapsi, kun Arad otettiin panttivangiksi. Seit 1987 wurde er nicht gesehen; seine Tochter war noch ein kleines Kind, als man ihn als Geisel nahm.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja