BlogitReseptitNauris.fiTietovisatVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan und käännös saksa-suomi

 • ja
  Minä ja ryhmäni äänestimme sen puolesta. Meine Fraktion und ich haben dafür gestimmt. Mistä ja milloin he saavat työtä? Wo und wann werden sie Arbeit finden? Tein niin katastrofin sattuessa ja teen niin nyt. Das war damals schon der Fall und ist auch heute noch so.
 • entä
  Entä mitä te sanotte Euroopassa? Und was sagen Sie dann in Europa? Entä ne, jotka ajavat pidättäytymistä? Und jene, die Abstinenz predigen? Entä mitä meidän pitäisi ajatella Skodasta?Und was sollen wir von Škoda halten?
 • ja sitten
  Ja sitten te puhutte suunnitelmasta. Und dann sprechen Sie vom Plan. Ja sitten haluamme muka puhua uskottavuudesta? Und wir wollen von Glaubwürdigkeit reden? Ensin oli kielteinen tulos ja sitten myönteinen. Das "Nein" am Anfang und dann das "Ja".
 • sekä
  Tarvitsemme sekä apua että kauppaa, toisin sanoen, tärkeitä ovat sekä trade että aid. Wir benötigen sowohl Entwicklungshilfe als auch Handel, d.h. trade und aid. Bulgarian kanssa tehdyn Eurooppa-sopimuksen 64 artiklan 1 kohdan i ja ii alakohdat sekä 2 kohta Artikel 64 Absatz 1 Ziffern i) und ii) und Absatz 2 des Europa-Abkommens mit Bulgarien Olkaa hyvät ja luottakaa minuun sekä komission jäsen Almuniaan. Bitte vertrauen Sie mir und dem Kollegen Almunia.
 • sekä ynnä -kä
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja