Jääkiekon MMVaihtoautotReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitTietovisatViihde

Sanan unterricht käännös saksa-suomi

  • opetusKuten 126 artiklasta käy selvästi ilmi, opetus on jäsenvaltioiden omalla vastuulla. Aus Artikel 126 geht eindeutig hervor, daß Unterricht in der Verantwortung der Mitgliedsländer selbst liegt. Tällainen opetus itse asiassa vapauttaa yksilön ja tekee kulttuurin saatavuudesta demokraattisempaa. Ein solcher Unterricht fördert die individuelle Emanzipation und sorgt für einen demokratischeren Zugang zu Kultur. Opetus ja tutkinnot ovat yksi asia, arkipäivän turvallisuuden varmistaminen toinen. Unterricht und Examen sind eine Sache, eine andere ist, wie die Sicherheit im Alltag gewährleistet wird.
  • kasvatus
  • koulutusErityisponnisteluja edellyttävät myös opetus ja nuorten koulutus, joiden pitää perustua suvaitsevaisuuteen, koska näiden kansakuntien tulevaisuus perustuu niihin. Besondere Anstrengungen erfordern auch der Unterricht und die Ausbildung für die Jugend, die auf Toleranz basieren müssen, denn die Jugend ist die Zukunft dieser Nationen. Suomessa koulutus on kansalaisille maksutonta.Koulutuksen määrä on kasvanut 1900-luvulla.
  • kurssiOlen saksan kielen kurssilla.Dollarin kurssi laski.Kurssinamme on pohjoinen.
  • luentoMinusta yliopistossa on mukavampi käydä luennoilla kuin kirjatenteissä.Professori Virtanen piti mielestäni eilen oikein hyvän luennon.
  • ohjaaminen
  • opastus
  • opettaminenSekä viestintäkeinona että kulttuurierojen tunnistamisen keinona käytettävien vieraiden kielten opettaminen on olennainen osa näitä muutoksia. Einen wesentlichen Teil dieser Veränderungen macht der Unterricht von Fremdsprachen sowohl als Kommunikationsmittel als auch in Anerkennung kultureller Vielfalt aus.
  • oppituntiTyypillinen oppitunnin kesto on 45 min.Oppituntien välissä on välitunti tai ruokatauko, toisinaan myös hyppytunti.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja