VaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiViihdeReseptit

Sanan unterwegs käännös saksa-suomi

 • liikkeelläMeillä oli 50 000 lammasta liikkeellä viruksen iskiessä, eikä suurta osaa niistä pystytty jäljittämään. Es waren 50 000 Schafe unterwegs, die zumeist nicht rückverfolgbar waren, als das Virus zuschlug. Haluaisin huomauttaa komission jäsenelle, että liikkeellä on merkillisiä vääriä tietoja. Ich möchte die Kommissarin darauf hinweisen, dass da merkwürdige Falschmeldungen unterwegs sind. Arvoisa puhemies, toivon, että kaksi edeltävää puhujaa eivät olleet liikkeellä junalla ja myöhässä sen vuoksi. Herr Präsident, ich hoffe, daß meine beiden Vorredner nicht mit der Bahn unterwegs waren und verspätet sind.
 • matkallaVirallinen kirje on matkalla Euroopan parlamenttiin. Ein offizieller Brief ist an dieses Parlament unterwegs. Toivon, että jäsenet, jotka ovat edelleen matkalla tänne, voivat osallistua tähän keskusteluun. Wir hoffen, dass die Abgeordneten, die zuvor noch unterwegs waren, anwesend sein können. Syyskuun 11. päivänä olin matkalla Afganistaniin ja Pakistaniin. Ich selbst war am 11. September unterwegs nach Afghanistan und Pakistan.
 • tulossaLisää apua on myös tulossa sekä jäsenvaltioilta että komissiolta. Weitere Hilfe ist unterwegs, sowohl von seiten der Mitgliedstaaten als auch der Kommission. Joskus Tukholman ja Strasbourgin välinen etäisyys on kovin pitkä, mutta voin luvata, että vastaus on tulossa. Manchmal ist es sehr weit von Stockholm nach Straßburg, aber ich versichere Ihnen, sie ist unterwegs. Niin kauan kuin päätökset tehdään nopeasti ja ihmiset tietävät varojen olevan tulossa, on mahdollista tehdä suunnitelmia jopa ennen kuin varat todella ovat käytettävissä. Solange die Entscheidung schnell getroffen wird und die Menschen wissen, dass das Geld unterwegs ist, kann geplant werden, noch bevor das Geld tatsächlich eingetroffen ist.
 • käynnissäEmme tiedä, onko menojen keskitetty ennakkohyväksyntä jo käynnissä siltä osin, että tulojen ja menojen hyväksynnästä vastaavissa elimissä on saatu riittävästi kokemusta. Wir wissen nicht, ob je nach dem, welche guten Erfahrungen es bereits mit den Organen gibt, die den Auftrag erteilt haben, der zentrale Sichtvermerk unterwegs ist. Festarit ovat jo täydessä käynnissä.moottori on käynnissä
 • lomalla
 • matkan varrellaJokainen tietää, että mitä pidempi matka on, sitä suuremmat ovat mahdollisuudet, että jotain hukkuu matkan varrella. Jeder weiß: Je länger eine Strecke ist, desto wahrscheinlicher geht irgendetwas unterwegs verloren. Haluan kuitenkin muistuttaa parlamenttia siitä, että pakettiin sisältyi alun perin neljäskin ehdotus, joka on hävinnyt matkan varrella. Ich möchte aber daran erinnern, dass das Paket ursprünglich noch einen vierten Vorschlag umfasst hat, den wir unterwegs verloren haben. Käsiteltävänä olevan mietinnön matka oli pitkä ja vaikea. Se on nyt täysistuntovaiheessa ja paljon sen sisällöstä on menetetty matkan varrella. Der betreffende Bericht hat einen langen und schwierigen Weg zurückgelegt und hat es nun endlich bis in die Plenartagung geschafft, wobei er unterwegs einen Großteil seiner Inhalte verloren hat.
 • menossa
 • poissaOli varsin ikävää, että olin poissa juuri tuona perjantaina. Es war ziemlich bitter, daß ich gerade an jenem Freitag unterwegs war.
 • tekeillä
 • tiedossa
 • työn alla

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja