TV-ohjelmatReseptitBlogitHoroskooppiViihdeTietovisatVaihtoautot

Sanan verbrechen käännös saksa-suomi

  • rikosMe tarkoitamme sanaa "Verbrechen" ( "rikos" ). Wir meinen das Wort "Verbrechen" . Orjuuttaminen on rikos, seksuaalinen hyväksikäyttö on rikos. Sklaverei ist ein Verbrechen; sexuelle Ausbeutung ist ein Verbrechen. Se on rikos Eurooppaa kohtaan. Das kommt einem Verbrechen an Europa gleich.
  • rikollisuusKorruptio ja rikollisuus heikentävät valtiota. Korruption und Verbrechen unterminieren den Staat. Rikollisuus rehottaa kaikissa Euroopan pääkaupungeissa. in allen europäischen Hauptstädten grassiert das Verbrechen; Rikollisuus ei ole luonteeltaan kansallista, vaan kansainvälistä ja rajat ylittävää. Verbrechen ist nicht national, Verbrechen ist international und grenzübergreifend.
  • tehdäTällaisia rikoksia ei voi tehdä ilman rangaistusta. Diese Verbrechen dürfen nicht ungestraft begangen werden. Eurooppa haluaa tehdä järjestäytyneelle rikollisuudelle suuren palveluksen. Europa will dem organisierten Verbrechen einen riesigen Gefallen tun. Sellaista kompromissia ei tehdä, jossa kansainvälisen rikostuomioistuimen asema heikentyisi ja rikokset jäisivät rankaisematta. Es wird keinen Kompromiss geben, der eine Schwächung des Gerichtshofs beinhaltet und für diese Verbrechen Straffreiheit vorsieht.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja