ReseptitVaihtoautotBlogitTietovisatNauris.fiTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan verfahren käännös saksa-suomi

 • menetelmä
  Se merkitsee sitä, että menetelmä on tärkeä. Wichtig ist also, wie verfahren wird. Soveltamamme menetelmä perustuu parhaisiin käytäntöihin. Die Methode, die uns zur Verfügung steht, ist die der bewährten Verfahren. On totta, että menetelmä ei voi olla optimaalinen. Allerdings ist das Verfahren sicherlich nicht optimal.
 • hankala
  Minä luulen, että tämä voi olla tavattoman hankala ongelma menettelyssä. Das dürfte in diesem Verfahren ein schwer wiegendes Problem darstellen. Hakumenettely on hyvin hankala: se kestää 15 päivää ja maksaa 71 euroa. Das Verfahren ist ausgesprochen umständlich, denn es dauert 15 Arbeitstage und kostet mich 71 Euro. Hyvät kuulijat, joskus rahoitus ylittää suunnitellun rajan. Näin käy siitä yksinkertaisesta syystä, että menettely on liian hankala, arvoisa komission jäsen. Meine Damen und Herren, der Fonds schießt manchmal über sein Ziel hinaus; der simple Grund dafür ist, dass das Verfahren zu schwerfällig ist, Herr Kommissar.
 • itsepäinen
 • menetellä
  Mielestäni näin voidaan menetellä. Ich denke, so können wir verfahren. Uskon, että on suorastaan terveen järjen mukaista menetellä tällä tavalla. Ich glaube, es entspricht einfach dem gesunden Menschenverstand, so zu verfahren. Miten komissio aikoo jatkossa menetellä tässä asiassa? Wie gedenkt die Kommission weiter zu verfahren?
 • menettely
  Yksinkertaistettu menettely - Menettely ilman mietintöä Vereinfachtes Verfahren - Verfahren ohne Bericht Yksinkertainen menettely - menettely ilman mietintöä Vereinfachtes Verfahren - ohne Bericht Tämä menettely on työjärjestyksen vastainen. Ein solches Verfahren verstößt gegen die Geschäftsordnung.
 • menettelytapap
  Sellainen menettelytapa on muutettava! Ein solches Verfahren muß geändert werden! Te tiedätte, minkälainen menettelytapa on. Sie wissen, in welchem Verfahren wir uns befinden. Muutoin menettelytapa on edelleen sama. Im übrigen wird dabei stets in gleicher Weise verfahren.
 • metodi
  Se on epäparlamentaristinen ja epädemokraattinen metodi. Hier handelt es sich um ein unparlamentarisches und undemokratisches Verfahren.
 • omapäinen
 • toimintatapa
  Se ei ole paras mahdollinen toimintatapa. Das ist kein ideales Verfahren. Hallituksenvälisen konferenssin toimintatapa muistuttaa hieman paavin valintaa. Das Verfahren der Regierungskonferenz erinnert ein bisschen an eine Papstwahl. Mielestäni se ei ole kovinkaan käytännöllinen toimintatapa muun muassa sen vuoksi, että toisinaan edes parlamentin jäsenet eivät lue näitä vastauksia. Das scheint mir ein wenig praktikables Verfahren zu sein, schon weil mitunter nicht einmal die Parlamentarier diese Antworten lesen.
 • uppiniskainen
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja