HoroskooppiBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeTietovisatReseptit

Sanan verfassung käännös saksa-suomi

 • perustuslaki
  Maani uusi perustuslaki on demokraattinen, kirjallinen perustuslaki. Die neue Verfassung meines Landes ist eine demokratische, schriftliche Verfassung. Tämä perustuslaki on nyt kuollut. Die Verfassung ist somit gestorben. Perustuslaki on juridisesti kuollut. Die Verfassung ist rechtlich tot.
 • valtiosääntö
  Onko nyt saamamme perustuslaki hyvä valtiosääntö? Ist das Grundgesetz, das wir bekommen, eine schöne Verfassung? Se on valtiosääntö, joka sisältää perusoikeudet ja sosiaalioikeudet, mutta ne on sijoiteltu sinne tänne sopimusta. Es ist eine Verfassung, in welche die Grundrechte und die sozialen Rechte aufgenommen wurden, aber sie sind über den Vertrag verteilt. Kuten tiedämme, yhteisön oikeus on etusijalla tapauksissa, joissa unionin valtiosääntö on ristiriidassa Tanskan perustuslain kanssa. Sofern die Verfassung der Union nicht mit dem dänischen Grundgesetz vereinbar ist, wissen wir ja, daß Unionsrecht Vorrang hat.
 • kokoaminen
 • koostumus
  Mineraali – – on luonnossa kiinteässä muodossa esiintyvä alkuaine tai epäorgaaninen yhdiste, jolla on tietty koostumus – –. (fi.wikipedia.org
 • kunto
  Ensimmäinen on miehistön ammattitaidon puute, ja toinen on aluksen fyysinen kunto. Erstens mangelnde Sachkenntnis der Besatzung und zweitens die schlechte physische Verfassung der Schiffe. kovassa kunnossapsyykkinen kunto
 • olo
  Tehdä olonsa mukavaksi.todella huono olo
 • perustaminen
  Vähimmäisehtona on myös yhteisen diplomaattikunnan perustaminen, joka edellyttää Euroopan perustuslain hyväksymistä. Was die andere Mindestvoraussetzung anbelangt, nämlich die Schaffung eines gemeinsamen diplomatischen Instruments, so setzt dieses die Verabschiedung der Europäischen Verfassung voraus. perheen/yrityksen perustaminenRakennuksen perustamisessa on kiinnitettävä erityistä huomiota pinta- ja sadevesien poisjohtamiseen rakennuksen läheisyydestä.
 • perustus
 • rakenne
  Koko tämä rakenne perustuisi todelliseen eurooppalaiseen perustuslakiin. Das gesamte Gebilde würde auf einer echten europäischen Verfassung beruhen. Maailmankaikkeuden suuren mittakaavan rakenne.Kansansadun rakenne
 • tila
  Ongelma ei ole vain Itämeren traaginen ekologinen tila vaan myös toimielimemme moraalinen tila. Das Problem ist nicht einfach der tragische ökologische Zustand der Ostsee, sondern auch die moralische Verfassung unseres Organs. Useiden tai jopa useimpien Atlantin merkittävien tonnikala- ja nokkakalakantojen tila on huono. Viele, wenn nicht die meisten wichtigen Thunfisch- und Makrelenbestände im Atlantik sind in schlechter Verfassung.
 • vointi
 • yleiskunto

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja