Jääkiekon MMHoroskooppiVaihtoautotBlogitViihdeReseptitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan verkehr käännös saksa-suomi

  • liikenneJulkinen liikenne ja valtionapu Öffentlicher Verkehr und staatliche Förderung Liikenne on edelleen suurin ongelma. Der Verkehr ist und bleibt das große Problem. Aluepolitiikka-, liikenne- ja matkailuvaliokunta kannattaa tätä lähestymistapaa. Der Ausschuss für Regionalpolitik, Verkehr und Fremdenverkehr unterstützt dieses Konzept.
  • kanssakäyminen
  • kauppaLisäksi unioniin sijoittuneelle yritykselle taataan palvelujen täysin vapaa rajat ylittävä kauppa. Außerdem hat ein in der Union ansässiger Betrieb die Garantie des völlig freien grenzüberschreitenden Verkehrs von Dienstleistungen. Kauppa oli tupaten täynnä asiakkaita.Vielä allekirjoitus tuohon, niin kauppa on valmis.
  • keskusteluRehuseosten liikkuvuus (keskustelu) Verkehr mit Mischfuttermitteln (Aussprache) Liikkuvuus pitkäaikaista oleskelua varten myönnetyn viisumin nojalla (keskustelu) Verkehr von Personen mit einem Visum für den längerfristigen Aufenthalt (Aussprache) Siksi meillä on myös tämä keskustelu kuljetusasioista ja ympäristöasioista vastaavien kollegojen kanssa. Daher auch diese gemeinsame Aussprache der für Verkehr und Umweltfragen zuständigen Kolleginnen und Kollegen.
  • lentoliikenneLentoliikenne kehittyy huomattavasti, ja liikenne on 20 viime vuoden aikana kolminkertaistunut. Die Luftfahrt entwickelt sich spektakulär, und der Verkehr hat sich in den letzten 20 Jahren verdreifacht. Merenkulku on yksi tehokkaimmista ja ympäristöystävällisimmistä liikennemuodoista, kun taas lentoliikenne on enemmän tai vähemmän huonoin. Die Schifffahrt ist die effizienteste und umweltfreundlichste Art des Verkehrs, während Luftfahrt mehr oder weniger die schlimmste ist. Siksi täysin päästötön lentoliikenne ratkaisisi kuljetuksen päästöongelmat, ja sen tulisikin olla ensisijaisena tavoitteenamme. Ein völlig emissionsfreier Luftverkehr würde so die Emissionsprobleme des Verkehrs lösen, und das sollte unser vorrangiges Ziel sein.
  • sukupuoliyhdyntä
  • tietoliikenneKomission jäsen Solbes mainitsi nämä seikat: energia, liikenne ja tietoliikenne. Kommissar Solbes hat sie benannt: Energie, Verkehr und Telekommunikation. Tekniikka, tietoliikenne ja liikenne ovat tehneet maailmasta huomattavasti aiempaa pienemmän paikan. Die Welt ist durch die Technologie, die Telekommunikation und den Verkehr sehr viel kleiner geworden. Radio- ja tv-ohjelmien välittäminen on merkittävä osa tietoliikennettä.
  • yhdyntä

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja