TietovisatHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeBlogitReseptit

Sanan vermuten käännös saksa-suomi

  • arvaillaSitä, mitkä ovat syyt tähän, voi vain arvailla. Otaksun, että tekin tiedätte tämän. Welche Gründe das hat, kann man nur vermuten. Ich vermute, Sie wissen es auch.
  • olettaaVoimme siis olettaa, että asian käsittely pitkittyy. Daher können wir vermuten, dass sich dieses Thema hinziehen wird. Arvoisa puhemies, voin vain olettaa, että herra Cassidyllä oli niin kiire liittyä sosialisteihin, että hän unohti kertoa meille. Herr Präsident, ich kann nur vermuten, daß Herr Cassidy in seiner Eile, sich den Sozialisten anzuschließen, vergessen hat, uns dies mitzuteilen. Arvoisa puhemies, ydinenergian edut eivät ole niin kiistattomia kuin nämä kohdat antavat olettaa. Die Segnungen der Atomenergie sind nicht so unumstritten, wie diese Ziffern vermuten lassen.
  • otaksuaHiili, jonka otaksutaan olevan kemiallisesti puhdasta.
  • arvuutella
  • jossitellaSitä on turha enää jossitella.Sitä tapausta jossiteltiin kauan.
  • arvataVoitte varmaankin arvata, miksi kerron tämän. Ich bin sicher, dass sie vermuten können, warum ich das erwähne. Arvasit oikein!Arvaapa kuka täällä kävi eilen?
  • arvellaArvelin, että sataisi, mutta pouta siitä näyttää kehkeytyvän
  • epäilläJos meillä on mitään syytä epäillä, että lastemme turvallisuus on uhattuna, niin meidän on toimittava. Wenn wir auch nur einen Grund haben zu vermuten, dass die Sicherheit unserer Kinder in Gefahr ist, dann müssen wir handeln. Siksi ei ole syytä epäillä Kroatian suhtautuvan HLBT-vähemmistöön vihamielisesti. Es besteht daher kein Grund zu vermuten, dass Kroatien eine Nation ist, die der" LGBT minority" gegenüber feindlich eingestellt ist. Muhannad Al Hassani on ihmisoikeuksien puolustaja, joten voidaan epäillä hänen pidätyksensä olevan poliittisesti motivoitunut. Herr Al Hassani ist ein Menschenrechtsverteidiger und man könnte vermuten, dass seine Verhaftung politisch motiviert ist.
  • luullaSiksi kysymys ei olekaan niin joustamattomasta, silmälaput silmillä toteutettavasta politiikasta, kuin ensi silmäyksellä saattaisi luulla. Es handelt sich also keineswegs um eine so rigide und unüberlegte Politik, wie man auf den ersten Blick vermuten könnte. Sinä vain luulet, että hän inhoaa sinua.
  • päättääKoeta nyt päättää, mitä haluat.päätimme lähteä teatteriinpäättää asia vastaajan eduksi

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja