ReseptitTV-ohjelmatTietovisatBlogitVaihtoautotViihdeHoroskooppi

Sanan versuch käännös saksa-suomi

  • yritysSe on ensimmäinen yritys, mutta olen vakuuttunut siitä, että yritys voi onnistua. Es ist der erste Versuch, aber ich bin überzeugt, dass dieser Versuch erfolgreich sein kann. Se on siis hyvin arvokas yritys. Es ist also ein sehr wertvoller Versuch. Ensimmäinen yritys on tuottanut tulosta. Der erste Versuch hat bereits Ergebnisse gezeitigt.
  • koeKun otetaan huomioon koe-eläimen kokema kipu eläinkokeen aikana, on varmistettava kaikin tavoin, että kyseinen eläinkoe tuottaa hyviä tuloksia. Die Beobachtung der Schmerzen, die ein Tier während des Versuchs erleidet, bietet umfassende Garantien, dass dieser Versuch zu guten Ergebnissen führen wird. Meidän on muistettava, ettei kysymys rajoitu tuotantoeläimiin vaan että se koskee myös koe-eläimiä, eläintarhassa pidettäviä eläimiä, sirkuseläimiä ja villieläimiä. Wir dürfen nicht vergessen, dass sich diese Frage nicht auf Tiere aus landwirtschaftlichen Betrieben beschränkt, sondern auch Versuchs-, Zoo-, Zirkus- und Wildtiere einbezieht. Teollisuus on, se myönnettäköön, edennyt jättiaskelin sekä eläinkokeiden että niissä käytettyjen koe-eläinten määrän vähentämisessä. Fairerweise muss angemerkt werden, dass die Industrie sich sehr bemüht hat, sowohl die Zahl der Tierversuche als auch die Zahl der für solche Versuche eingesetzten Tiere zu reduzieren.
  • kokeiluKyseessä on kokeilu, jossa EU:lla ei olisi varaa epäonnistua. Hier geht es um einen Versuch, bei dem die EU es sich nicht leisten kann, zu scheitern. Kokeilu on myös auttanut torjumaan laitonta työtä. Der Versuch hat auch zur Bekämpfung von Schwarzarbeit beigetragen. Kyseessä on kokeilu, ja kokeilut yleensä lopetetaan, jollei niistä ole hyötyä. Es handelt sich um einen Versuch, und Versuche werden normalerweise eingestellt, wenn sie nicht funktionieren.
  • koetus
  • maaliSivele pintaan reilusti maalia niin, että sitä menee jokaiseen laudanrakoon.Seinän vanha maali alkaa jo rapistua.Maalin lähestyessä juoksijat kiristivät askeltaan.
  • rynnäkkö
  • tentti
  • try

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja