VaihtoautotReseptitTietovisatTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiBlogit

Sanan vorrat käännös saksa-suomi

  • varastoViruslääkkeiden varasto ei kuitenkaan riitä. Doch ein Vorrat von Virostatika allein ist nicht ausreichend. Tiedämme jo nyt, että pandemiatilanteessa näistä lääkkeistä on pulaa, ja EU:n varasto voisi olla ratkaisu siihen. Wir wissen schon jetzt, dass bei einem Ausbruch diese Mittel knapp sein werden und ein europäischer Vorrat die Lösung sein könnte.
  • eväät
  • eväs muona varasto
  • kätkö
  • muona
  • tarvikkeet
  • varaKuinka paljon aikaa kuluu tehokkaan monovalentin rokotteen tilaamisesta sen varastoon saamiseen? Wie lange wird es dauern, einen wirksamen Vorrat an einem monovalenten Impfstoff anzulegen? Haluaisin lisätä, että ne ovat vesivarasto, ja vesi on tulevaisuudessa vaikeasti saatava hyödyke. Hinzufügen möchte ich, dass sie auch einen Vorrat an Wasser darstellen, das künftig ein rares Gut sein wird. Tiedämme jo nyt, että pandemiatilanteessa näistä lääkkeistä on pulaa, ja EU:n varasto voisi olla ratkaisu siihen. Wir wissen schon jetzt, dass bei einem Ausbruch diese Mittel knapp sein werden und ein europäischer Vorrat die Lösung sein könnte.
  • varausMeillä on varaus ravintolan pöytään numero viisi.Kaivosviranomaisen hyväksyttyä varauksen voidaan hakea lupaa kaivoksen perustamiseen ja kaivostoiminnan harjoittamiseen eli kaivoslupa.Akuissa on vielä varausta jäljellä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja