ViihdeTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitReseptitVaihtoautot

Sanan wahr käännös saksa-suomi

  • tosiTämä yhtälö on yksinkertainen, mutta tosi. Diese Gleichung ist simpel, aber wahr. Tuo väittämä on tänä päivänä yhtä tosi kuin silloin, kun esitin sen ensimmäisessä mietinnössäni lähes kaksi vuotta sitten. Diese Erklärung ist heute noch genauso wahr wie in meinem ersten Bericht vor beinahe zwei Jahren. Tuo tosi tarina kertoo paljon jäsenvaltioiden ja unionin välisen koordinaation ja yhteistyön puutteesta. Diese wahre Geschichte sagt sehr viel über den Mangel an Koordination und Kooperation zwischen den Mitgliedstaaten und der Union.
  • todellinenTodellinen syy on aivan toinen. Der wahre Grund ist ein ganz anderer. Tällainen on Italian todellinen hallitus. Das ist die wahre italienische Regierung. Todellinen kysymys on paljon laajempi. Das wahre Problem hier ist ja viel größer.
  • aitoAito kulttuuri ei ole riippuvainen sääntelystä tai loputtomasta tukivirrasta. Wahre Kultur ist nicht von Regulierungen oder einem endlosen Beihilfenfluss abhängig. Vain aito demokratia takaa, että vallan turmelemien ihmisten tilalle saadaan uusia kasvoja. Nur eine wahre Demokratie sorgt dafür, dass Personen, die durch ihre Macht korrupt geworden sind, durch neue Personen ersetzt werden. Länsi-Balkanin vakauden todellinen tae on aito lupaus yhdentymisestä Eurooppaan. Die wahre Garantie der Stabilität im westlichen Balkan besteht in der ehrlichen Zusage europäischer Integration.
  • autenttinen
  • oikeaOikea lukumäärä on epäilemättä suurempi. Die wahre Zahl dürfte allerdings noch höher liegen. Ainoa oikea ratkaisu muuttoliikkeeseen on kehitys. Die wahre Antwort auf die Migration ist Entwicklung und nichts anderes! Eikö oikea syy ole paremminkin se, että komission yksiköt eivät pysty hallitsemaan näitä varoja kunnolla? Liegt der wahre Grund nicht vielmehr darin, daß die Dienststellen der Kommission nicht in der Lage sind, diese Mittel vernünftig zu verwalten?
  • tottaMutta hyväksyttävää on ainoastaan se, mikä on totta. Aber schön ist nur, was auch wahr ist. Se ei ole totta, eikä asia ole niin. Das ist nicht wahr, es stimmt einfach nicht. Tämä on melkein liian hyvää ollakseen totta. Es ist fast zu schön, um wahr zu sein.

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja