BlogitViihdeTietovisatVaihtoautotHoroskooppiReseptitTV-ohjelmat

Sanan wahrscheinlich käännös saksa-suomi

  • luultavastiOlimme sitä mieltä, että sitä pidettäisiin luultavasti molempina. Unsere Meinung war: wahrscheinlich als beides. Tämä on luultavasti yhtä tärkeää. Das ist wahrscheinlich genauso wichtig. Kaikki meistä eivät luultavasti muista sitä. Wahrscheinlich erinnern sich nicht alle von uns daran.
  • todennäköinenTaannoin hän sanoi, että se ei ole mahdollinen, mutta nyt se alkaa olla todennäköinen. Im Interview räumte er ihr keine Möglichkeit ein; heute beginnt sie, wahrscheinlich zu werden. Mikä on neuvoston mielestä todennäköinen aikataulu puitepäätöksen toteutumiselle? Wie sieht nach Ansicht des Rates der wahrscheinliche Zeitplan für eine Einigung über den Rahmenbeschluss aus? Ranskan laissa käsitettä " todennäköinen" ei ole määritelty, ja se vaikuttaakin minusta vaikealta määritellä. Im französischen Recht gibt es den Begriff "wahrscheinlich" nicht, und er scheint mir auch schwer zu definieren zu sein.
  • todennäköisestiSe pitää mielestäni todennäköisesti paikkansa. Ich denke, das stimmt wahrscheinlich. Äänestän todennäköisesti molempia vastaan. Ich werde wahrscheinlich gegen beide stimmen. Todennäköisesti perhepiiristä. Wahrscheinlich im familiären Umfeld.
  • kohtuullinenkohtuullinen korvauskohtuulliset hinnat
  • luultava
  • oletettavastiSe olisi oletettavasti helpoin ratkaisu minunkin maalleni. Das gilt wahrscheinlich auch für mein Land. Se on luultavasti täpötäynnä vaarallisia kemikaaleja ja hyönteismyrkkyjä ja oletettavasti mätä sisältä. Wahrscheinlich ist er voller gefährlicher chemischer Stoffe und Insektizide und vermutlich innen verfault. Lisäksi on tärkeää huomata, että tämänkaltaiset katastrofit yleistyvät oletettavasti ilmastonmuutoksen edetessä. Außerdem werden Katastrophen dieser Art im Zuge der fortschreitenden Klimaänderung wahrscheinlich in Zukunft noch häufiger auftreten.
  • uskottavaselitys oli uskottavatodistaja oli uskottava

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja