ReseptitTietovisatVaihtoautotHoroskooppiViihdeBlogitTV-ohjelmat

Sanan wandel käännös saksa-suomi

  • käänneTässä on sähköisen kaupankäynnin historiallinen käänne: sen laajuutta tai sitä, mihin se meidät vie, emme kaiketi kokonaan käsitä. Das ist der Inhalt des historischen Wandels, der sich mit dem elektronischen Geschäftsverkehr vollzieht und dessen Tragweite und Ausgang uns vielleicht noch nicht voll begreiflich sind. Nyt kun vakautussopimuksella alkaa olla merkitystä, Serbiaa ympäröivien maiden apu on hyvä, uusi mahdollisuus, etenkin nyt, kun Kroatiassa on tapahtunut poliittinen käänne. Da es nunmehr um den Stabilitätspakt geht, eröffnet die Hilfe der angrenzenden Staaten jetzt eine weitere geeignete Möglichkeit, zumal sich in Kroatien ein politischer Wandel vollzogen hat. Yrityksen odotetaan tekevän käänteen toisella vuosineljänneksellä.
  • muutosKorostan sanoja perusteellinen muutos. Ich sage ausdrücklich, ein fundamentaler Wandel. Juuri muutos johti aikoinaan Euroopan unionin syntymiseen. Die Europäische Union ist ein Kind des Wandels. Hän on selvästi sitä mieltä, että muutos on paha asia. Für sie ist Wandel offenbar etwas Schlechtes.
  • vaihteluSiniaallon vaihtelu on täysin ennustettavissaSään vaihtelut ovat vain jossainmäärin ennustettavissa

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja