ViihdeTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotTietovisatHoroskooppiReseptit

Sanan warten käännös saksa-suomi

 • odottaa
  Naiset eivät kuitenkaan voi odottaa, maailmalla ei ole varaa odottaa. So lange können die Frauen aber nicht warten; die Welt kann nicht so lange warten. Emme todella voi odottaa enää kauempaa! Wir können wirklich nicht länger warten! Teidän ei tarvitse odottaa sitä kovin pitkään. Sie werden nicht lange warten müssen.
 • huoltaa
 • odotus
  Puolen tunnin odotus voi traagisesti kestää puoli tuntia liian kauan. Eine halbe Stunde darauf zu warten, könnte tragischerweise schon eine halbe Stunde zu spät sein. Tiedän omasta kokemuksestani, kuinka pitkä ja uuvuttava odotus tätä päivää on edeltänyt. Ich weiß aus eigener Erfahrung, wie lange und zermürbend das Warten war, bis dieser Tag anbrach. Ihannetilanne olisi, että patenttikysymyksestä saataisiin aikaan kompromissi kaikkien jäsenvaltioiden tasolla, mutta katson, että 20 vuoden odotus riittää. Ideal wäre es, wenn man bei der Frage der Patente auf Ebene aller Mitgliedstaaten einen Kompromiss schließen könnte, allerdings denke ich, dass zwanzig Jahre Warten genug sind.
 • viivytys
  Kalliitakaan hoitotoimenpiteitä ei pidä viivyttää, sillä juuri viivytys tulee helposti kalliiksi.
 • ylläpitää

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja