TV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisatBlogitVaihtoautotNauris.fi

Sanan welches käännös saksa-suomi

  • mikä
    Mikä maa, mikä sairaala, mikä erikoislääkäri sopii minulle? Welches Land, welches Krankenhaus, welcher Spezialist? Mikä on motiivi tässä asiassa? Welches Motiv steckt dahinter? Mikä on oikea taloudellinen strategia? Welches ist die richtige Wirtschaftsstrategie?
  • kumpi
    Kumpi on helpompi ja nopeampi tapa ratkaista ilmasto-ongelmat? Welches ist wohl die einfachste und schnellste Lösung für die Klimaprobleme? Kumpi maa asettaa maailman taloudellisen vakauden vaaraan? Welches Land gefährdet nun die Stabilität der Weltfinanzen? Nämä asiat ovat ehkä yhteydessä toisiinsa, mutta nyt en menisi takuuseen siitä, kumpi niistä on syy ja kumpi seuraus. Wahrscheinlich sind beide Elemente miteinander verbunden, aber ich würde im Moment nicht wagen zu behaupten, welches die richtige Reihenfolge von Ursache und Wirkung ist.
  • joka
    Mikä on siis ensimmäinen todellinen ongelma, joka meitä odottaa? Welches ist nun unser vordringlichstes konkretes Problem? Tämä on eurooppalainen ongelma, joka edellyttää eurooppalaisen ratkaisun. Dies ist ein europäisches Problem, welches eine europäische Lösung erfordert.- Nyt palaan takaisin aiheeseen, joka on erittäin ajankohtainen, kuten kaikki ovat todenneet. Jetzt zurück zum Thema, welches wie allseits gesagt hochaktuell ist.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja