TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTietovisatReseptitJääkiekon MMHoroskooppiViihde

Sanan welt käännös saksa-suomi

  • maailmaVapaamman kaupan maailma on vapaampi maailma. Eine Welt mit freierem Handel ist eine freiere Welt. Maailma on lisäksi muuttumassa. Außerdem befindet sich die Welt im Umbruch. EU ei kuitenkaan ole yksin koko maailma. Denn Europa ist nicht allein auf dieser Welt.
  • maaSe on maailman suurin islamilainen maa. Es ist das größte muslimische Land der Welt. Luokaamme pyhä maailma sen jälkeen, kun ihmisestä on tullut pyhä ihminen. Lassen Sie uns also eine heilige Welt aufbauen, in der der Mensch der Heilige wird. Kiina on erittäin suuri maa, jonka merkitys maailmassa kasvaa koko ajan. China ist ein riesengroßes Land, das in der Welt immer mehr an Bedeutung gewinnt.
  • MaaSe on maailman suurin islamilainen maa. Es ist das größte muslimische Land der Welt. Luokaamme pyhä maailma sen jälkeen, kun ihmisestä on tullut pyhä ihminen. Lassen Sie uns also eine heilige Welt aufbauen, in der der Mensch der Heilige wird. Kiina on erittäin suuri maa, jonka merkitys maailmassa kasvaa koko ajan. China ist ein riesengroßes Land, das in der Welt immer mehr an Bedeutung gewinnt.
  • maailmankaikkeus
  • maapalloNiin kauan kuin on ollut maapallo, on ollut myös muuttoliikkeitä. Seit die Welt existiert, bestehen auch Migrationsbewegungen. Meidän on Euroopassa ymmärrettävä, että maapallo ei ole litteä ja että osallistumme maailmanlaajuiseen kilpailuun. Wir müssen in Europa realisieren, dass die Welt eben doch keine Scheibe ist, sondern dass wir im globalen Wettbewerb stehen. On selvät todisteet siitä, että samaan aikaan kun maapallo on lämmennyt hieman muutkin aurinkokunnan planeetat ovat lämmenneet. Es liegen klare Beweise dafür vor, dass sich nicht nur die Welt leicht erwärmt hat, sondern dies auch bei anderen Körpern im Sonnensystem der Fall gewesen ist.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja