ReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatViihdeVaihtoautotBlogit

Sanan wichtig käännös saksa-suomi

 • tärkeä
  Se tosiaankin oli tärkeä käännekohta ja tärkeä hetki. Er war wirklich ein wichtiger Wendepunkt und ein wichtiger Augenblick. Tämä on tärkeä, itse asiassa ratkaisevan tärkeä kohta. Das ist ein wichtiger, wirklich entscheidender Punkt! Turkki on tärkeä naapuri sekä tärkeä ja arvostettu NATO-kumppani. Die Türkei ist ein wichtiger Nachbar, ein wichtiger, geachteter NATO-Partner.
 • merkittävä
  Tämä on merkittävä puheenjohtajakausi. Es ist eine wichtige Präsidentschaft. Kyseessä oli kuitenkin merkittävä edistysaskel. Doch es war ein wichtiger Fortschritt. Tämä on merkittävä edistysaskel. Dies ist ein wichtiger Schritt vorwärts.
 • elintärkeä
  Arvoisa puhemies, tämä on Euroopan kannalta elintärkeä aihe. Herr Präsident! Dies ist eine ganz wichtige Frage für Europa. Tämä on elintärkeä osa eurooppalaisten kestävää ruokavaliota tulevaisuudessa. Fisch wird auch zukünftig eine wichtige Rolle für eine gesunde Ernährung der europäischen Bürger spielen. Tämä on elintärkeä askel puolustusalan maailmanlaajuisiin haasteisiin vastaamiseksi. Dieser Schritt ist enorm wichtig, damit wir uns den globalen Herausforderungen im Bereich der Verteidigung stellen können.
 • järisyttävä
  järisyttävä pilvenpiirtäjä
 • käänteentekevä
 • merkityksellinen
  Haluamme olla Irakille merkityksellinen kumppani. Wir wollen für den Irak ein wichtiger Partner sein. Meistä se on erittäin tärkeä ja merkityksellinen aloite. Wir halten diese Initiative für sehr wichtig und bedeutend. Arvoisa puhemies, UMTS on tulevaisuudessa erittäin merkityksellinen Euroopalle. Herr Präsident, UMTS wird in Zukunft sehr wichtig für Europa sein.
 • ratkaiseva
  Tämä on ratkaiseva haaste parlamentille. Das ist eine wichtige Aufgabe des Parlaments. Vähemmistöjen oikeudet ovat ratkaiseva ehto. Die Minderheitenrechte sind eine besonders wichtige Voraussetzung. Kroatian liittyminen on ensimmäinen ratkaiseva askel. Der Beitritt Kroatiens ist hierbei der erste, wichtige Schritt.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja